Digidexo.com

Weight Watchers Vedlikehold

Weight Watchers er et vekttap program som har hjulpet mange mennesker. Den fokuserer på å opprettholde en balansert lav-fett diett, og gir gruppeveiledning og fremme trening. Det hjelper til å lære deg hvordan å opprettholde vekten gjennom å måle hva du spiser. Når du har oppnådd målet ditt i vekt, har du truffet din vedlikeholdsnivå.

Diet

Kosten som bruker Weight Watchers har frihet til å velge hva de vil spise. Det er ingen off-limit mat for dieter. Hver matvare har en poeng verdi plassert på det i henhold til matens næringsinnhold og verdi for kroppen. Punktene avhenge servering størrelse av mat, antall kalorier i mat per porsjon størrelse, mengden av fiber per porsjon størrelsen og mengden av fett i mat gram per porsjon størrelse. Hvis det er et høyt innhold av fett gram, jo ​​høyere poeng er. Hvis maten har høy fiber, så poengverdien er lavere fordi fiber bidrar til å brenne fett som og fordøye maten du spiser.

Vedlikehold betyr ikke at du kan slutte å telle poeng. Det betyr ganske enkelt at du har lært hvordan du skal telle hva du spiser og har effektivt lært å spise riktige mengder. Det er ingen bestemt mengde tid for en person å oppnå vedlikehold; Imidlertid er den generelle regelen for å få til vedlikehold ett år. Når du har nådd vedlikehold, må du likevel fortsette å telle poeng, eller du vil få vekten tilbake at du har tapt.

Rådgiving

Gjennom vekttap, er det rådgivning økter for å delta. Den rådgivning hjelper deg med å lære å andelen din mat korrekt samt telle poeng på riktig måte. Rådgivning hjelper deg å holde motivasjonen for å nå vedlikehold. Når du har nådd vedlikehold, kan du bremse ned på rådgivning, men du aldri vil slutte å gå. Du har jobbet så hardt for å få til vedlikehold, trenger du ikke ønsker å miste alt det harde arbeidet og regress.

Trening

Trening er den viktigste delen av vedlikehold. Det holder deg frisk og gjør at kroppen din til å brenne flere kalorier. Det hjelper deg å opprettholde den vekten du har oppnådd. Før du kommer til vedlikehold, er trening det som hjelper deg å miste vekt, slik at du oppnår dine vedlikehold mål. Trening er en fin måte å få sunn og nå vedlikeholdet.