Digidexo.com

Spørsmål til Spør en Substance Abuse Counselor

Når du eller noen du kjenner går inn i en rusbehandling program, det er mange spørsmål du vil ønske å spørre rådgivere. Det kan være en fryktelig opplevelse, men hvis du får noen viktige spørsmål ut av veien i begynnelsen, vil opplevelsen bli mindre skummelt og hjelpe alle med å forstå hva som skjer og hvorfor.

Behandling

Det første og viktigste du bør spørre om er hva slags behandling vil være tilgjengelig. Du bør finne ut hvorfor enkelte behandlinger er tilgjengelige, og om noen andre behandlinger blir brukt som ikke er tilgjengelige og hvorfor. Finn ut hvorfor de ulike behandlinger er brukt og basert på hvilke erfaringer.

Relatert til behandling bør du også finne ut legitimasjon av rådgiveren og eventuelle leger som arbeider med dem.

Recovery

Du bør spørre hva målet med behandlingen er. Standardsvaret er utvinning, men det er viktig å vite hva det er og hva det betyr. Ulike rådgivere kan ha en annen idé om hva utvinning er eller i det minste hvordan det ser ut. Recovery vil også se annerledes på forskjellige mennesker, og kan forekomme i etapper.

Personlig hjelp

Hvis du er den personen som trenger hjelp og virkelig ønsker hjelp, bør du spørre hva du kan gjøre for å gjøre behandlingen fungerer bedre og hjelpe hastighet utvinning sammen. Hvis du ikke er den personen som har behov for behandling, bør du spørre om hva du kan gjøre for å bidra til å støtte personen i behandlingen. Ofte ønsker vi å hjelpe, men vi opptrer egoistisk eller ikke forstår hva vi kan gjøre for å gjøre en forskjell.