Digidexo.com

Alkoholfritt øl Påvirkning av skrumplever

Navnet "alkoholfritt" eller "alkoholisk," øl er misvisende fordi "alkoholfritt" øl er, faktisk, ikke fraværende av alkohol. Etylalkohol, også kjent som etanol, er til stede i både alkoholholdige og "alkoholfritt" øl. En tolv unse alkoholholdig øl inneholder 5 prosent etanol og en tolv unse alkoholfritt øl inneholder 0,5 prosent etanol. Mens mengden av etanol i "alkoholfritt" øl er signifikant lavere enn den som finnes i vanlig øl, har tester vist at etanolen i "alkoholfritt" øl kan fremdeles være skadelig for pasienter som lider av levercirrhose.

Identifikasjon

Cirrhose er en leversykdom som resulterer i fysiske arrdannelse, hindrer organet fra å være i stand til å reparere og regenerere friskt vev. De mest vanlige former for leversykdom som fører til cirrhose er de som resulterer fra alkoholisme og hepatitt C. Alkohol og kronisk hepatitt C både føre den kontinuerlige skader på leveren, som fører til arrdannelse og uopprettelig skade som utgjør cirrhose.

Betydning

Omtrent 80 til 90 prosent av etanol er biologisk transformert i leveren. Effekten av etanol høye omregningskurs i leveren, og foreviget skader forårsaket av forbruket sitt, ble avslørt i en studie publisert av University of Pittsburgh Medical Center (UPMC). Den UPMC studie konkluderte med at selv en minimalt forbruk av etanol, spesielt i tilfelle av "alkoholfritt" øl, kan svekke pasienter med cirrhose.

Expert Insight

De UPMC forskere kom til denne konklusjonen basert på deres behandling av en 33-åring skrumplever pasient med en 14 år lang historie av misbruk, og som hadde vært tidkrevende "alkoholfrie" øl gjennom hele behandlingen. I løpet av det første året av sin diagnose, hadde pasientens tilstand dramatisk forverret seg og han hadde informert leger ved University of Pittsburgh Transplant Institute at hans primære omsorg lege hadde godkjent "alkoholfrie" øl som et akseptabelt alternativ til vanlig øl. Å utelukke potensialet av en alkoholisert skjule sitt alkoholforbruk, leger bekreftet pasientens krav ved å beregne etanol i mengden av "alkoholfrie" øl pasienten hadde konsumert kvelden før med mg / dL blodvolum innspilt i hans uavgjort .

Funksjon

Fordi skadet leveren bruker opp til 80 prosent av kroppens oksygenopptak for å forbrenne etanol, skrumplever pasienter som fortsetter å konsumere etanol opplever at deres leveren vil øke i størrelse før det begynner å krympe og til slutt blir ubrukelig. Slik er tilfellet med både forbruket av alkoholholdige og "alkoholfrie" øl. En studie utført av Texas Woman University og publisert i 1992 volum av "Alcohol", bekreftet effekten av etanol på leveren hos nyfødte hvis mødre konsumert etanol før og under svangerskapet. Det avslørt at forbrukerne av alkoholholdige og "alkoholfrie" øl, like, fødte avkom med forstørret lever. Studiet baserer seg på to separate grupper av lab rotter til frivillig konsumere enten vanlige eller "alkoholfrie" øl bestemmelser før paring og gjennom hele svangerskapet.

Forebygging / løsning

Selv om leveren ikke lenger kan reparere seg selv når skrumplever har satt inn, er dødeligheten av pasienter med sykdommen sterkt redusert ved å praktisere total avholdenhet fra etanol som finnes i alkoholholdige og "non-alcoholi" øl.