Digidexo.com

Test for alcholism

Test deg selv for tegn på alkoholisme ved å ta opp disse syv fagene ærlig, og se om du kjenner igjen minst tre av dem som noe du gjør. Dette er de emnene som er oppført som kriterier Diagnostic and Statistical Manual of Mental Health Disorder (DSM) for alkoholavhengighet. (Alkoholisme er en psykisk helse lidelse.) Disse må ha skjedd når som helst i samme 12-måneders periode.

Toleranse

Har du behov for å konsumere mer alkohol enn vanlig for å oppnå rus eller den effekten du ønsker å drikke? Har du lagt merke til at når man drikker samme mengde alkohol som dens effekter har redusert eller minsket? Selv om du pleide å drikke to drinker og føler "summet", trenger du nå trenger mer for å oppnå den følelsen?

Tilbaketrekking

Du må gjøre for å ta alkohol for å lindre eller unngå abstinenssymptomer? Du opplever gjør abstinenssymptomer når du slutter å konsumere alkohol? Noen av abstinenssymptomer er svette, skjelving, nedstemthet, uro, hodepine og mageproblemer, sammen med andre tegn på stress. Når du våkner opp om morgenen gjør at du føler deg så elendig fra en bakrus som du trenger for å ta en drink for å hjelpe deg å bli kvitt den følelsen?

Antall

Drikker du større mengder alkohol over en lengre periode enn du hadde tenkt? Stoppe Tror du på happy hour for et par drinker og finne deg selv der timer senere med mange flere drinker under beltet enn du hadde tenkt?

Avslutte eller Skjæring Ned

Hvis du har et vedvarende ønske om å kutte ned på drikking og du kan bare ikke, dette kan bety at du har et problem med alkoholisme. Du har prøvd å slutte å drikke og feilet mange ganger.

Forbruker Tid

En annen måte å teste deg selv om tegn på alkoholisme er å anerkjenne hvor mye tid du bruker på å få tak i alkohol, bruker den, og utvinne fra dens virkninger. Hvis dette tar opp en god mengde av din tid, kan dette være en av de tegn på alkoholisme.

Ignorerer Konsekvenser

Er du ignorerer konsekvensene av alkoholbruk og fortsetter å drikke til tross for at plaget med fysiske eller psykiske problemer av å drikke? For eksempel, fortsetter noen å drikke etter å ha blitt fortalt at han har psoriasis i leveren fra å drikke.

Fraværs

Se tilbake og erkjenne hvor mye tid du har gitt opp i sosiale aktiviteter, arbeid eller familie tid på grunn av alkoholbruk.