Digidexo.com

Slik Self Sjekk alkoholbruk

Slik Self Sjekk alkoholbruk


Ingen er immune mot overforbruk av alkohol på ulike tidspunkter i livet. Noen ganger kan overdreven drikking være relatert til en gitt situasjon eller stressor og kan løse så problemet roer ned. Men overmedicating med alkohol kan bli et kronisk problem uansett "hvordan det begynte", og føre til store helseproblemer som sykdommen alkoholisme og relaterte tilstander. Denne artikkelen kommer til å gi deg en enkel, men vitenskapelig testet, egenvurdering vurdering av din alkoholbruk.

Slik Self Sjekk alkoholbruk

CAGE egenvurdering verktøyet har blitt brukt i medisinsk praksis i mange år med en demonstrert vitenskapelig pålitelighet for å hjelpe enkeltpersoner vurdere sitt forhold til alkohol. Forskningen har vist at et positivt svar på bare en eller to av de fire parametrene av buret vurderingen viser i hovedsak i det minste en 84 prosent prediktiv verdi av alkoholmisbruk.

CAGE er et akronym utviklet for folk å vurdere deres bruk av alkohol. Den første selvstyrt av buret vurderingen er: Har du noen gang følt at du bør kutte (C) ned drikkingen?

Det andre spørsmålet er: Har du noen gang følt IRRITERT (A) av folk avhør drikkingen?

Den tredje parameteren er: Har du noen gang følt GUILTY (G) om drikkingen din?

den siste komponenten bekymringer: Har du noen gang trenger en vekker (E) - en drink først i morgen for å få dagen kommer?

Hvis CAGE er positiv gjøre noe med det. Ikke anta at det vil rett og slett "forsvinne." Snakk med en betrodd venn, ektefelle eller geistlige medlem og være villig til å vurdere å gå til en Anonyme Alkoholikere (AA) møte bare for å lytte. Ingen på noen AA-møte må si et ord eller identifisere seg. Alle er velkomne bare å lytte og se om hva de hører påvirker deres nåværende alkoholbruk. Det er lurt å delta på mer enn ett AA-møte for å få en følelse av problemet.

Hint

  • Være helt ærlig.
  • Ikke utnevne "skylden" for drikking. (Her er den ene drikker, og det er viktig å huske på at.)
  • Ignorerer et mulig problem med alkohol kan bare føre til økt drikking, usunn atferd, kronisk sykdom, ulykker og død.
  • Medisinske råd i denne artikkelen er for pedagogiske formål. Alltid konsultere legen din om enhver medisinsk tilstand og behandling.