Digidexo.com

Hvordan holde oversikt over kaloriinntaket på en dag

Hvordan holde oversikt over kaloriinntaket på en dag


Hvis du prøver å administrere din vekt, eller ned i vekt, bør du holde oversikt over hvor mye kalorier du spiser på en dag. Mange ganger folk ikke innser hvor mange kalorier er i maten de spiser. For eksempel ikke bare fordi du spiser en salat ikke at det er sunt. Noen salater på populære restauranter har så mye som 1500 kalorier. Unngå å konsumere for mange kalorier ved å holde en daglig oversikt over kaloriene du spiser hver dag.

Hvordan holde oversikt over kaloriinntaket på en dag

•  Kjøp en bærbar PC for å ta opp alle dine kalorier i. Se etter en som er liten nok til å holde i vesken og holdbar nok til siste daglig bruk. Hvis du har en smart-telefon, kan du også holde oversikt over kalorier i det. Bare åpne uansett notater program telefonen din har, rett det "kalorier" og registrere alle dine kalorier der.

Skriv ned alt du spiser og drikker etter hvert måltid.

Finn ut hvor mange kalorier er i hvert element, og skrive kalorier ved siden av mat eller drikke element. Du kan referere til den ernæringsmessige etiketten for å finne ut hvor mange kalorier er i matvaren. Det er også flere nettsteder som tilbyr en kaloriteller av mat merkevarer, måltider du lage mat hjemme, hovedretter og sider fra restauranter og til og med drikke. Det er noen oppført i avsnittet. Bare gå til nettsteder, søke etter de ingredienser eller måltid, og beregne servering størrelse.

Husk at servering størrelse kan variere fra hva du spiste og hva den ernæringsmessige etiketten eller kaloriteller sier. For eksempel kan en frossen hovedrett si det har 200 kalorier per porsjon. Men hvis porsjon er 1/2 beholderen og du spiste hele beholderen, du faktisk konsumert 400 kalorier.

Mål og veie maten du spiser. Hvis en servering størrelse er fire gram, i stedet for eyeballing den, bruker en skala for å finne ut hvor mange gram du faktisk spiser.

forblir trofaste mot å telle kalorier. Gjør det hver dag og for hvert måltid. Hvis du glemmer et måltid, gå tilbake og sette i hva du husker når du husker. Også være ærlig med deg selv. Ikke unngå å ta opp kaloriene i junk food fordi du føler skyld for å spise den. Du er bare å gi en bjørnetjeneste for deg selv.