Digidexo.com

Hva er Ketoconazole Cream brukes til?

Ketokonazol fløte brukes for behandling av infeksjoner forårsaket av en soppinfeksjon eller en gjærinfeksjon. Det faktisk fungerer ved å drepe sopp eller gjær. Denne kremen kan også virke ved å hindre sopp eller gjær fra voksende. Ketokonazol krem ​​er et rart kremen av former, og det brukes til å behandle mange typer infeksjoner på menneskekroppen, i løpet av flere uker.

Allsidig Cream

Denne allsidige kremen brukes til å behandle fotsopp, også kalt tinea pedis. Det er også brukt til å behandle ringorm i lysken, som kalles skrittsopp, eller tinea crunis. Senorrheic dermatitt, sol sopp, bleieutslett og gjær infeksjon i huden alt kan behandles med ketokonazol også.

Fotsopp

En av de mange infeksjoner som ketokonazol krem ​​kan kurere er fotsopp, også kjent som tinea pedis. Fotsopp er en soppinfeksjon som utvikler seg i fuktige områder av foten som mellom tærne, noe som fører til kløe, svie og brenning.

Ringorm

Ringorm på kroppen, også kjent som tinea corporis, har ingen sjanse mot ketokonazol krem. Ringorm utvikler seg i de lag av huden, og det tar på en sirkulær, ringlignende utseende. Det er ganske ofte kløende, røde og utslett-aktig. Når ketokonazol krem ​​brukes i henhold til legens retninger, er dette soppinfeksjon alle, men kurert.

Sun Fungus

Sun sopp eller pityriasis versicolor er en svært vanlig soppinfeksjon som ketokonazol krem ​​kan klare opp i løpet av noen uker. Sun sopp forstyrrer normal pigmentering av huden, etterlater små misfargede flekker. Denne typen infeksjon er svært utholdende når været varmer opp og blir fuktig.

Seboreisk Dermatitiis

Seboreisk eksem er også kjent som vugge cap når det påvirker babyer. Dermatitis vil ofte slå hodet området, men kan også påvirke ansiktet og brystet. Ketokonazol krem ​​fungerer magi på denne ekkel hodebunn infeksjon som gjør en persons hode kløende, tørr og flassende.

Bleie utslett

Ketokonazol krem ​​kan bidra til å tørke ut bleieutslett. Bleieutslett er preget av rødt, oppblåst og øm hud i bleie området.Rommene lår og kjønnsorganer kan påvirkes også. Babyen vil trolig være svært ulykkelig og ubehagelig inntil ketokonazol krem ​​begynner å redusere hevelser og rødhet.

Ikke for hver infeksjon

Ketokonazol krem ​​er bare tilgjengelig med en resept. Selv om denne kremen er allsidig og gjør underverker med å gi periodiske lettelse for en person som har en sopp eller gjær infeksjon, denne kremen er ikke å bli brukt til andre infeksjoner som trost eller vaginale infeksjoner.