Digidexo.com

Hvordan behandle Hyperuricemia

Hvordan behandle Hyperuricemia


Hyperuricemia er en tilstand hvori det er for mye urinsyre i blodet. Menneskekroppen skaper urinsyre som et avfallsprodukt når det bryter ned puriner, som finnes i mange matvarer. Overflødig urinsyre forårsaker krystaller å danne i leddene, noe som kan føre til mer alvorlige forhold. Når en person utvikler gikt eller annen tilstand, kan det treffes tiltak for å hindre at sykdommen kommer tilbake.

Bruksanvisning

•  Få en blodprøve. En test kan måle mengden av urinsyre i blodet. Dette kan ikke være avgjørende bevis for at du har hyperurikemi, siden ikke alle med høy urinsyre utvikler andre helseproblemer.

Ha arthrocentesis testing. Denne testen innebærer å fjerne leddvæske under lokalbedøvelse. Denne prosessen tillater analyse av fluidet for å diagnostisere nivået av urinsyre i blodet.

Send til en urinsyre ekskresjon test. Denne overvåkingen test er ofte brukt av leger for å identifisere de mest aktuelle urinsyre senking medisiner. Ved å bestemme nivået av utskillelse og pasientens medisinske historie, kan ulike typer medisiner være foreskrevet.

Ta medisiner når anbefalt av legen din. Medisiner som Allopurinol blokker urinsyre produksjon. Probenecid bidrar til å forbedre nyrenes evne til å fjerne urinsyre fra blodet. Andre typer medisiner kan være foreskrevet hvis hyperurikemi har kommet til det punktet for å forårsake gikt eller andre komplikasjoner.

Heve berørte felles hvis mulig. Bruke kjøleelementer kan også være nyttig for å redusere smerte og redusere betennelser.

Juster inntak som anbefalt av lege. Visse matvarer forverre hyperuricemia, mens andre hemme den.