Digidexo.com

Hodebunnen problemer hos barn

Hodebunnen problemer hos barn


Spedbarn, barn og tenåringer kan alle oppleve hodebunnen problemer. Det finnes en rekke grunner til at disse problemer oppstår. Dessverre er feildiagnostisering av hodebunnen problemer hos barn ikke uvanlig. Kjenner forholdene, behandlingstilbud og forebyggende tiltak av disse kløende, noen ganger smertefulle tilstander.

Forhold

Det er noen grunnleggende årsaker til at et barn kan oppleve en skalp problem. Mens alvorlige problemer kan oppstå, kan de fleste av disse forholdene bli kurert ganske enkelt. Den første og mest vanlige hodebunnen problem blant barn er lus. Lus er små insekter som invaderer hodebunnen og kan formere seg i et hurtig tempo. Kløe og skrape vil oppstå. Lus kan spre seg til andre mennesker og dyr enkelt.
Cradle cap er vanlig hos nyfødte spedbarn. Dette skalp tilstand dekker babyens hode i en gulaktig skorpe. Det er ikke en indikasjon på sykdom eller forsømmelse.

Flass eller tap eller bygge opp av hudceller i hodebunnen kan være forårsaket av eksem eller en fungal infeksjon.
Ringorm kan infisere et barn. Ringorm resultater i sirkulære røde utslett som kan vises over hele kroppen, i dette tilfellet i hodebunnen, forårsaket av sopp.

Hårpleie produkt reaksjoner er en annen grunn noen barn opplever hodebunnen problemer.

Psoriasis og ulike typer eksem er ikke uvanlig hos barn.
Soling kan føre til hodebunnen problemer også. Hvis barnet ditt klager over en kløe i hodebunnen etter utenfor play, kan han eller hun har en solbrenthet. Barn, spesielt lyshårede barn, kan klø av for mye soleksponering.

Behandlinger

At-hjem behandlinger er perfekt for noen av de mindre hodebunnen problemer hos barn. Som vil inkludere lus, vugge cap, flass og hår-produkt reaksjoner. For lice behandlinger, bruker produkter som sjampo som Rid som inneholder piperonylbutoksyd. Du trenger også å vaske alt sengetøy, kammer og børster. For behandling av vugge cap, forsiktig massasje en teskje av mineralolje inn i barnets hodebunn. Deretter bruker du en veldig myk tannbørste til å løfte skorpe fra hodebunnen. Til slutt, vaske babyens hår med baby shampoo. For flass, bruk en flass shampoo som er laget for barn. La sjampoen suge inn i hodebunnen før skylling. Ringorm kan behandles av lege. Du må bli kvitt denne hodebunnen sopp med sterke medisiner. Ringorm er svært smittsomt, så tidlig behandling er best. Psoriasis og eksem vil også trenge reseptbelagte behandlinger fra barnelege.

Ikke utelukke en allergisk reaksjon. Noen barn har reaksjoner på de kjemikaliene som finnes i noen sjampo. Få bytte til en annen, barnevennlig merkevare.

Forebygging

Forebygging avhenger av problemet. Daglig hårvask og børsting er den beste måten å forebygge hodebunnen problemer i barn. Foreldre bør holde involvert i sine barns hodebunnen helse, uansett hvor gamle de blir. Dekke barnets hode når du sender ham ut for å leke. En ren, ventilert ball cap eller bomull lue er perfekt. Ikke glem å vaske hatter og til. Vær oppmerksom på barn i ditt område som er utsatt for å få lus. Du kan forhindre at noen av barnets hodebunnen problemer ved å være årvåken.

Expert Insight

Helseeksperter sier det beste du kan gjøre for barna er å holde dem friske. Å gi barna grønne grønnsaker og et balansert kosthold kan gjøre mye for ditt barns hodebunnen helse. Hvis du ikke er trygg i ditt barns ernæringsmessige inntak av mat, gi barnet ditt en multivitamin som er alderstilpasset. Hvis barnet ditt lider hodebunnen problemer, må du huske å ta dem til deres barnelege med en gang. Kroniske problemer kan være et symptom på en underliggende problem.

Advarsler

Noen over-the-counter hodebunnen behandlinger kan være farlig. Du må følge instruksjonene nøyaktig fordi noen behandlinger, spesielt for lus, inneholder ingredienser som kan være giftig. Unngå BH - det har vært den skyldige i forårsaker pigment i huden. Bronopol er direkte knyttet til kreft. Oxybenzone er et allergen som mange barn reagerer på. Bare fordi barnets hår-pleie produkter sier "for barn" ikke betyr det egentlig er. Gjør litt å undersøke om du mistenker at barnet ditt sjampo kan være å gi ham hodebunnen eller andre problemer.