Digidexo.com

Hvordan Stopp Bunion Vekst

Bunions er forårsaket av vev eller bein forstørring ved skjøten, hvor stortåen holder foten. Den kulen kan være utrolig mørt, og kan føre til omkringliggende områder i foten til også å bli ømme, samt tvinge neste tå over til snus skjevt. Leger ikke fullt ut forstår den nøyaktige årsak til bunions, også kalt hallux valgus, men det antas å være en kombinasjon av en genetisk tilstand og fottøy som forverrer problemet. Selv om kirurgi kan fjerne Hallux valgus helt, kan du hjelpe redusere eller stoppe veksten og lindre mange av symptomene selv.

Bruksanvisning

Bruk orthotic erke støtter. Ofte en Hallux valgus former i respons til kroppen din følelsen av at det er behov for mer støtte, og i kraft sliter med å vokse en "sjette tå." Arch støtter sitte inni skoene og fjerne mye av belastningen på musklene i foten. God bue støtte kan ofte stoppe bunion vekst helt, og over tid kan redusere hevelse betydelig.

Masser føttene regelmessig, eller se en profesjonell som spesialiserer seg på fotmassasje. Over tid vil belastningen av en Hallux valgus føre bløtvev å bygge opp i det berørte området, som fører til at Hallux valgus å vokse seg større. Ved å massere det berørte området godt, vil blodsirkulasjonen øker, hevelse vil gå noe ned, og mindre bløtvevet vil utvikle seg.

Endre fottøy. Gå til en spesialitet butikken og be om assistanse med å finne sko som passer deg ordentlig og gi deg den støtten du trenger. I forbindelse med orthotic erke støtter, er dette ofte nok til å fullstendig stoppe veksten av bunions. Podiatrist eller orthopedist kan også anbefaler spesialdesignet ortopediske sko.

Prøv ultralyd behandlinger. Snakk med din lege eller fysioterapeut om du er en god kandidat for ultralyd terapi rettet mot det berørte området. Dette er en ikke-invasiv, svært effektiv form for behandling som kan føre til at Hallux valgus å krympe, og kanskje fjerne den helt uten behov for kirurgi.

Se alternative behandlingsformer. Det er homøopatiske og akupunktur behandlinger spesielt designet for å adressere bunion vekst, smerte og ømhet. For eksempel er homeopatisk behandling calcarea Phosphorica brukes til en rekke bein forhold, og kan være nyttig i behandling av beinrelaterte bunions.

Ice føttene regelmessig for å lindre hevelse. Gjør dette minst to ganger om dagen for å se resultater, spesielt etter aktivitet, som å gå i timevis på fortau, som forverrer Hallux valgus.

Hint

  • Hvis alt annet mislykkes, undersøke kirurgiske alternativer. Selv om de generelt krever fra en til tre måneder for å komme seg helt, de er den mest effektive måten å fullstendig helbrede dine bunions.