Digidexo.com

Masteron bivirkninger

Masteron er en oljebasert anabole steroid supplement brukes til å øke muskelmasse, hindre opphopning av fett produksjon, og bygge utholdenhet under en treningsøkt. Medikamentet blir administrert etter 2 dager i doser mellom 400 til 600 milligram. Som med en hvilken som helst anabole steroider, kan noen skadelige bivirkninger resulterer av bruk.

Aggresjon

Økt aggresjon er den vanligste bivirkningen fra å bruke Masteron. Mens noen ser dette som en positiv bivirkning siden det vil hjelpe drivstoff mer intense treningsøkter, andre ser det som den største fallgruve av å bruke stoffet. Økte nivåer av testosteron i kroppen er den viktigste årsaken til det som har blitt kjent som "roid raseri" og er sett i både kortsiktige og langsiktige steroid brukere.

Hemming av Fat Produksjon

En av de mest merkbare bivirkninger ved bruk av Masteron er medikamentets evne til å stoppe produksjonen av fettpartikler, mens det på samme tid bygge muskel. Dette er hovedattraksjonen av stoffet til mange kroppsbyggere, men stress det setter på karsystemet kan føre til langvarige interne problemer, inkludert nyresvikt. Dette undertrykkelse av fett produksjon i brukere gjør Masteron en populær pre-contest valg av mange profesjonelle kroppsbyggere.

Leverproblemer

Den viktigste jobben av leveren er å bryte ned stoffer som kommer inn i kroppen. Imidlertid, når et sterkt stoff (slik som et anabolt steroid) behandles, fører det leverenzymer til å bli løftet til et høyere nivå enn det er brukt til å. Som et resultat, kan de kjemikalier som er tilstede i Masteron bli for mye for kroppen å håndtere på en gang, og kan føre til alvorlige, langvarige skader på leveren.

Gynocomastia

Gynocomastia er et begrep som brukes for å referere til overmål utvikling av fettstoffer brystvev hos menn som følge av steroider. Når steroider er inntatt i kroppen, tilstedeværelsen av høyere testosteronnivåer tvinger legemet for å skape overflødig østrogen som en motvekt. Disse høyere enn normale nivåer av østrogen føre til at kroppen for å utvikle kvinnelige egenskaper over tid, i de fleste tilfeller fører til utvikling av større og mykere bryster.

Karproblemer

En av de mest alvorlige bivirkninger ved bruk av Masteron er muligheten for hjerteproblemer fra langvarig bruk. Langvarig bruk av steroider til slutt setter en belastning på hjertet, slik at den må arbeide hardere for å utføre enda normale oppgaver. Etter en stund, vil hjertet ikke lenger være i stand til å utføre disse oppgavene riktig. Sluttresultatet kan være alt fra uregelmessig hjerterytme til eventuell hjertesvikt.