Digidexo.com

Hvordan er Alpha Lipoic Acid produsert?

Hvordan er Alpha Lipoic Acid produsert?

Produsert for å virker på to måter

Alfa-liponsyre er en metabolsk antioksidant produseres naturlig i menneskekroppen. Det tjener to forskjellige funksjoner: det fungerer som en metabolsk agent når omdanner mat konsumert fra glukose til energi, og det fungerer som en antioksidant ved å angripe eller nøytralisere potensielt skadelige kjemikalier kjent som "frie radikaler" eller avfallsprodukter som blir opprettet i løpet av den metabolske prosessen .

Produsert over hele kroppen

Alpha lipoic acid finnes naturlig inne i hver celle i kroppen. I motsetning til andre populære antioksidanter som vitamin C og E, er det funnet og aktiv i alle deler av kroppen, både i vann-og fettholdige områder. Dette betyr alpha lipoic syre kan nå vev i både nervesystemet, som er fet, og de i hjertet, som er mest vann. Det har også vært kjent for å jobbe i hjernen, noe som betyr at det kan vise lovende som behandling for hjernesykdommer og slag hvor frie radikaler kan forårsake problemer.

Alternative produksjonsmetoder

Visse matvarer er også naturlig gode kilder til alpha lipoic syre. Spinat, brokkoli, biff og ølgjær er noen eksempler. I tillegg er visse organdeler av spiselige kjøtt, slik som hjerte og nyre, har høyere konsentrasjoner av alfa-liponsyre.

For å få høy dosering mengder anbefalt av mange ernæringseksperter, er det lurt å kjøpe kosttilskudd som kommer i pille-eller tablettform. Disse er syntetisk laget i et laboratorium og markedsført for salg på helsekost eller steder der kosttilskudd er solgt.