Digidexo.com

Fordelene ved å bruke Minoxidil

Fordelene ved å bruke Minoxidil


Minoxidil er et nitrogenoksid forbindelsen først utviklet i 1980-årene som en oral farmasøytisk å kontrollere blodtrykket, på grunn av dens evne til å utvide blodårene. En gang i bruk, den uvanlig bivirkning av hårvekst dukket opp; så forskerne foretok forsøk for å reformulere produktet å markedsføre det som et hår vekst behandling. Tilgjengelig i dag under merkenavnet Rogaine, så vel som i generiske former, er en minoksidil topisk lotion påføres hodet to ganger om dagen, er utformet for å stimulere hårvekst i områder av mønsteret skallethet eller hårtap, hår i henhold til Doc.

Effektivitet

Minoxidil har vært vist i kliniske studier med både menn og kvinner til å være effektive for å redusere mønster Hårtap samt fremme ny hårvekst ved bruk som beskrevet, ifølge Minoxidil Håravfall Solutions. Mens virkningsmekanismen er dårlig forstått, er det tenkt at minoxidil virker ved å stimulere blodårene i hårsekken regionen, redusere svinn. I tillegg er minoksidil antas å holde håret i den voksende fase i lengre perioder av gangen. Minoxidil er en av bare to FDA godkjente hår vekst produkter som er på markedet.

Sikkerhet

Minoxidil har vist seg å være trygge når de brukes som anvist. Det er få bivirkninger, og de som er listet er mindre slik som irritasjon i hodebunnen, ifølge Minoxidil Håravfall Solutions. Den blodtrykkssenkende egenskaper Minoxidil er ikke observert hos pasienter som bruker den aktuelle lotion. I tillegg er minoxidil ikke kjent for å påvirke noen hormoner eller andre medikamenter. Denne egenskapen gjør det mulig for bruk i behandling av sykdommer slik som alopecia areata, hvor pasientene er generelt tar andre medikamenter i tillegg. Denne sikkerhetsprofilen gjør det mulig for vanlig praksis av leger forskrivning Minoxidil lotion til pasienter for å stimulere hårvekst følgende operasjoner som krever områder av hodet for å bli barbert.

Tilgjengelighet

Minoxidil er tilgjengelig i en rekke styrker; de 2 og 5 prosent løsninger, som selges som Rogaine og ekstra styrke Rogaine, er allment tilgjengelig i USA uten resept. Høyere styrker er tilgjengelig på resept bare, og blir vanligvis brukt til å behandle lidelser som forårsaker hårtap, for eksempel autoimmune sykdommer alopecia areata. I tillegg til å være allment tilgjengelig, er minoxidil også relativt billig å bruke i henhold til Hair Doc.