Digidexo.com

Antiretroviral Vs. Homeopati for HIV

Antiretrovirale legemidler er den eneste behandling som har vist seg å spesifikt mot virkningen av HIV. Homeopatiske behandlinger har ikke vist evne til å kontrollere viruset, selv om det er nonmedical skritt HIV-positive mennesker kan ta for å opprettholde sin generelle helse.

Effekter

De antiretrovirale legemidler som brukes i behandling av HIV er spesielt designet for å målrette virusets evne til å infisere vertsceller eller å gjenskape i dem. Homeopatiske behandlinger, i beste fall, kan noen ganger behandle symptomene, men ikke årsaken.

Betydning

Siden introduksjonen av antiretroviral terapi, både levealder og livskvalitet for personer med HIV som har tilgang til behandling har bedret seg dramatisk, ifølge Avert.org.

Betraktninger

Folk som ikke har tilgang til antiretrovirale medikamenter ikke opplever de samme fordelene som de på antiretroviral behandling. Avert.org rapporterer at noen alternative eller homeopatiske behandlinger, for eksempel johannesurt, kan være farlig for helsen til de med HIV.

Potensiell

I noen kulturer, tradisjonell og homøopatisk medisin er de primære behandlinger for alle sykdommer. Men anbefaler Avert.org samarbeid mellom tradisjonelle og vestlige helsearbeidere slik at de med HIV kan motta livsforlengende behandlinger.

Advarsel

Det er, som i 2009, ingen kur for hiv. Ingen bør bli veiledet inn i et behandlingsforløp som hevder å kurere HIV eller AIDS fordi denne behandlingen ikke vil være effektive.