Digidexo.com

Magnesium Oil Detox

Magnesium olje regnes av mange innen alternativ helse for å være den viktigste mineral for detox. Det hjelper ved å fremme helbredelse og fornyelse av kroppens cellestruktur. Men fordelene i tillegg til dette detox agenten inkluderer økt energi lindring av smerter og plager, bedre søvn, sunn hud (og tenner så vel), og stress lettelse. Men alle disse fordelene kommer fra avrusning egenskaper av oljen, som tjener til å eliminere usunn celler, bygge nye og beskytte de du har.

Søknad

Påfør oljen direkte mot huden og gni den inn. Dette er den beste måten for oljen til å bli absorbert, og påvirker hudceller, samt resten av cellene i kroppen over tid. Denne måten å underholde oljen tjener til å jevne sin absorpsjon og introdusere mineral direkte gjennom huden og inn i blodet. Noen svie kan oppstå. Hvis den gjør det, så er det akseptabelt å fortynne oljen med vann.

Baths

Noen foretrekker å legge oljen direkte til et bad. Du kan skylle av i dusjen senere hvis nødvendig. Fordelen med denne metoden er at kroppen absorberer alle sine behov, og som ikke absorberer noe mer. Ifølge Life Enthusiast nettsted, spiller magnesium i pilleform ikke gi kroppen dette alternativet.

Advarsel og annen bruk

Ikke påfør magnesium olje til tørk, eller av ødelagt hud. Dette kan føre til litt smerte. Det kan være verdt å prøve magnesium olje i et fotbad. Livs enthusiast.com forfatterne hevder at det kan brukes som en salterstatning. Den kan også påføres direkte på tennene og tannkjøttet for å gjøre for munningen hva den gjør til resten av kroppen: fremme eliminering av usunn celler for en rask DETOX.