Digidexo.com

Hvordan bruke Gazelle utøve maskin

Hvordan bruke Gazelle utøve maskin


Gazelle Gliders ser utrolig enkle. Utstyrt med to håndtak og to skli plattformer for dine føtter, kan du tror at alt du gjør er å hoppe på og glir unna. Men, med forskjellige håndposisjoner på styret og muligheten til å endre motstanden på en av modellene, kan du oppleve en trening for hele kroppen. Alle tre modeller - Edge, Freestyle og Supreme - fold flat for enkel lagring, er utstyrt med fitness og trening datamaskiner og kan romme 250 og 300 pounds. Lær hvordan du bruker din Gazelle for en effektiv lav-effekt trening.

Hvordan bruke Gazelle utøve maskin

•  Se instruksjonsvideoen som fulgte med maskinen. Gjør deg kjent med trening før du bruker Gazelle.

Varm opp i 10 minutter ved å utføre dynamiske bevegelser som hopping knekt, løping på stedet eller vandre lunges.

Hold på frontlinjen som du går på Gazelle. Beveg hendene opp og grep på styret. Sakse bena for å etterligne en walking bevegelse. Glir så lenge du er i stand til og jobbe opp til 15 til 20 minutter, minst tre dager i uken, over tid.

Sjekk ut Gazelle dataskjerm som har en kjørelengde måler, kaloriteller, kilometerteller, klokke og pulsmåler. Spor All framgang med disse funksjonene.

Hint

  • Hvis du eier Gazelle Supreme, dra nytte av motstandsinnstillinger. Dette vil legge en styrketrening element i treningen.
  • Fremskynde og tregere hver noen minutter å utføre intervalltrening på Gazelle.
  • Plasser hendene enten høyere eller lavere på styret for å gi armene en annen treningsøkt.
  • Sjekk med din helse-omsorg leverandøren før du starter et treningsprogram for første gang, eller hvis du har vært borte fra treningsprogrammer for en stund, eller hvis du har noen kroniske helseproblemer.