Digidexo.com

Hvordan bekjempe Kronisk Ørevoks dannes

Ørevoks er normalt til stede i alle menneskelige ører. Men noen mennesker natuarally generere mer av det enn andre. Når det bygger seg opp eller blir påvirket, kan det føre til betydelig ubehag og nedsatt hørsel. Selv om det ikke vanligvis forårsake permanent skade, kan det være vanskelig å fjerne, spesielt hvis det har bygget seg opp over flere år. De vanligste symptomene på tung voks buildup er dempet hørsel og en sensasjon at ørene dine er under vann.

Hvordan bekjempe Kronisk Ørevoks dannes

•  Kjøp en ørevoks fjerning løsning som Debrox. Den aktive ingrdient er karbamidperoksid og det fungerer ved å tilsette ørevoks pluggen og løsne det med oksygen bobler. Instruksjonene kan være litt misvisende imidlertid. Boksen sier å anvende 5 til 6 dråper og å la dem stå i øret i noen minutter. Men hvis du har betydelig ørevoks buildup, det virkelig bør holde deg i øret i minst en halv time. Når du plasserer dråper i øret, setter litt bomull i øregangen for å holde løsningen lekker ut mens du venter.

Etter en halvtime, fjerne bomull fra øret, og la væsken renne ut. Så din pære sprøyte fylle den med lunkent vann. Deretter bruker sprøyten å vaske øret ut over vasken. Ta vare for å sikre at vannet ikke er for varmt, eller du kan føle deg svimmel. Forhåpentligvis, vil du se en plugg av ørevoks fall i vasken. Tillat øret for å tørke og gjenta hvis du ikke merke forbedring.

Av nå, selv om ørevoks pluggen ikke har kommet ut, det sannsynligvis har minst er flyttet og eller løsnet. Dette er tiden for å bruke Ototek Loop (se Resources), som er en enhet som er spesielt oppfunnet for det formål å fiske ut ørevoks. Det er trygt for bruk i voksne ører så lenge sunn fornuft er brukt. Følg instruksjonene på pakken og bruke bare som anvist.

Fire Hvis ørevoks har bygget opp over en svært lang periode, kan selv de metodene nevnt ovenfor ikke være nok. I dette tilfellet er det tid til å besøke en øre-nese-hals spesialist. De vil bruke en spesiell vakuum enhet for å fjerne voks. Det er svært effektivt, men dessverre er det også ganske uncomfotable. Vær forberedt på å føle litt desorientert etter at prosedyren er fullført. Det kan være lurt å ha noen rundt for å kjøre deg hjem etterpå.

Hint

  • Bruk aldri bomullspinner (Q-tips) for å fjerne ørevoks. Ikke bare er det en fare for punktering deg trommehinnen, men ble av veien pinnen er formet, er alt du vil gjøre skyve voks dypere inn i øregangen, og dermed ytterligere påvirker den. I stedet bruker den Ototek Loop.
  • "Ear candling" er et folk rette involverer å plassere en begrave stearinlys i øregangen for å "suge ut voks." Denne metoden er vitenskapelig bevist ikke å jobbe. Det kan også være farlig så ikke bruk denne metoden.