Digidexo.com

Bivirkninger av Isopure Protein

Isopure protein er en pulverisert drink mix markedsført som et måltid erstatning angivelig brukt av New York Jets. En av de viktigste bestanddeler av Isopure protein er L-glutamin, en aminosyre som har potensiale til å forårsake noen bivirkninger.

Betydning

L-glutamin er ansett som generelt trygt å bruke i små doser, ifølge rxlist.com.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av L-glutamin inkluderer forstoppelse, urolig mage og oppblåsthet, rapporterer Physicians 'Desktop Reference.

Legemiddelinteraksjoner

L-glutamin har potensiale til å redusere effekten av medikamenter som brukes til å forebygge anfall, inkludert fenobarbital, primidon, fenytoin, karbamazepin, og valproinsyre, ifølge rxlist.com. Dette utgjør en risiko for at anfall kommer tilbake.

Risiko

Hos pasienter med kreft, L-glutamin noen ganger raskere vekst av svulster, ifølge University of Maryland Medical Center. Noen mennesker også oppleve allergiske reaksjoner på L-glutamin, forårsaker brystsmerter, kortpustethet, hevelse i ansikt og ekstremiteter, og utslett, advarer Physicians 'Desktop Reference.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammende eller har hatt leversykdom, mani, epilepsi eller er allergisk mot MSG, kan det ikke være trygt for deg å ta Isopure protein på grunn av L-glutamin den inneholder.