Digidexo.com

Hvordan bli kvitt puffy hovne øyne

Hvordan bli kvitt puffy hovne øyne


Det finnes en rekke årsaker til puffy svellede øyne, inkludert allergiske reaksjoner overfor pollen eller mat, øyelokk dermatitt og høyt blodtrykk. Overflødig væskeretensjon og overskytende alkohol kan også føre til hevelser og hevelse i øynene og andre områder av kroppen. Naturlige urter, kan koffein og aloe vera gel lindrer hevelse og roe øyet området, selv redusere rødhet.

Hvordan bli kvitt puffy hovne øyne

Hjem Rettsmidler

•  Sug to teposer i kokende vann i minst 1 minutt. Kamille er spesielt beroligende og har vært brukt i årevis for å redusere hevelser i kroppen. Hvis du ikke har kamille, kan du bruke en hvilken som helst urtete.

Fjern teposer fra vannet og legg dem i fryseren i 3 minutter.

Plasser de kule teposer over begge øynene og legge seg ned. La teposer på øynene i 10 til 15 minutter. De naturlige urter og koffein i te, kombinert med den kjølende følelse fra fryseren, vil bidra til å bli kvitt puffy, hovne øyne.

Eye Gel Treatment

Bruk eye gel for å bli kvitt puffy hovne øyne. Eye gel er en type beroligende krem ​​som inneholder aloe vera gel og urteekstrakter fra salvie, nesle og rosmarin blader for å bidra til å redusere hevelser og hevelse. Prøv Biore ENLIVEN Cooling Eye Gel (se Resources nedenfor).

Påfør en krone-størrelse mengde av øyet gel under øyet og på øvre øyelokk. Tillat øyet gel til å absorbere inn i øyet området i ca 10 minutter før du bruker noe sminke.

Plasser øyet gel i fryseren i noen minutter, deretter bruker øynene dine for en mer beroligende effekt.

Hint

  • Ta alltid av øyesminke grundig før du går til sengs. Øyesminke som øyenskygge og mascara kan gå inn i øyet og forårsake irritasjon, som fører til hevelse i morgen. Hvis du har kronisk øye hevelse og poser, bør du oppsøke lege umiddelbart, da det kan være et tegn på et alvorlig helseproblem.