Digidexo.com

Test Booster Bivirkninger

Testosteron er et av de viktigste hormonene i utviklingen av mannlige reproduktive vev. I tillegg bidrar dette hormonet til utvikling av mange sekundære kjønnskarakteristika som inkluderer muskulær utvikling, hårvekst, og beinmasse. Det fungerer også sammen med andre hormoner i kroppen for å fremme både fysisk og psykisk velvære. Mange menn slå til over-the-counter testosteron boosters å øke disse effektene. Men de som ønsker å øke testosteron produksjonen bør lære om mulige bivirkninger før du bruker disse produktene.

Hudproblemer

Testosteroneconverts inn til andre hormoner gjennom ulike enzymatisk aktivitet. Dihydrotestosteron (DHT), og en av disse derivater, utøver et sterkere androgen effekt enn testosteron verket. En av de viktigste bivirkninger relatert til dette hormonet er økt oljeproduksjon i talgkjertlene i huden. Som et resultat, kan porer bli mettet med økt oljeutvinning, noe som resulterer i en økning av akne og andre urenheter i huden.

Håravfall

DHT utøver også sin effekt på hårsekkene. Dette hormonet binder seg til androgen reseptorer i hårsekkene og resultater i tynning og krympende av håret. Denne bivirkningen vanligvis oppstår bare i de genetisk disponert for androgen alopeci og vil ikke påvirke alle likt.

Prostata

DHT kan være en av de viktigste gjerningsmannen i dannelsen av prostata problemer, inkludert både prostata hypertrofi og prostatakreft. Økende testosteronproduksjon ved bruk av testosteron boostere kan resultere i prostata problemer --- særlig for eldre menn.

Gynecomastia

Testosteron kan konvertere til østrogen via aromatase enzymaktivitet. Denne økningen i østrogen fra høyere testosteron produksjonen kan føre til en tilstand som kalles gynekomasti --- utvidelse av mannlig brystkreft vev. Hvis problemet vedvarer, korrigere tilstanden krever ofte kirurgiske prosedyrer.