Digidexo.com

HGH Cycle i Bodybuilding

Human Growth Hormone er et stoff som frigjøres naturlig i kroppen av hypofysen. Det er i hovedsak ansvarlig for riktig vekst av vev, protein sammenbrudd og fett utnyttelse. Med hensyn til bodybuilding, er det brukt av mange kroppsbyggere som en måte å få masse og få en "rippet" se når de konkurrerer.

Historie

Menneskelig veksthormon ble opprinnelig designet i 1920 for å hjelpe barn som hadde forkrøplet vekst. Hypofysen av kadavre ble malt opp og injiseres i disse barna, noe som førte til normal vekst. Det har siden utviklet seg til et stoff som brukes for å miste vekt, bremse aldringsprosessen og for det meste for å bygge muskler.

Funksjon

Hovedfunksjonen til sykling humant veksthormon i kroppsbygging, er å øke antallet celler i kroppen, som omfatter skjelettmuskulaturen. Det øker også frekvensen av protein syntese og transport av aminosyrer. Alt dette fører til fett tap og muskel gevinst.

Time Frame

Den gjennomsnittlige syklus av HGH er 5-8 måneder med 1-2 daglige injeksjoner. For denne perioden er det vanligvis brukt 7 dager i uken, deretter avtok til enten en 5 på to dager eller en 6 på en fridag planen. Den har en holdbarhet på omtrent 30 til 45 minutter og topp i plasmakonsentrasjonen i kroppen er anerkjent ca 2 til 6 timer etter injeksjonen. For hurtig vekttap, er en syklus av 4 uker generelt anvendt.

Funksjoner

Humant veksthormon består av en kjede med 191 aminosyrer. Det er mest effektiv når syklet med andre andre stoffer som skjoldbrusk hormoner, insulin og androgener. Det er også umulig å oppdage med en urinprøve som er grunnen til at det er foretrukket av mange idrettsutøvere og kroppsbyggere. Det forbedrer også kroppsfett tap gjennom en prosess som kalles triglyserid hydrolyse.

Størrelse

Mengden av HGH til å ta varierer. Det virkelig alt avhenger av den enkelte. For anti aldring og fett og metabolisering, er 2 til 3 hormonspiral dag vanligvis brukt, og for i det vesentlige å øke muskelmasse og kroppssammensetning, et minimum på 4 til 8 hormonspiral er tatt. For de største anabole resultater, er det ikke uvanlig å ta mengder så høye som 10 til 12 hormonspiral per dag.

Betraktninger

Når du sykler med menneskelig veksthormon, den beste tilnærmingen til å ta er å starte med en lav dose og jobbe deg opp til ønsket beløp. Dette vil hjelpe kroppen din tilpasse og justere sakte i stedet for å bli sjokkert av en høy mengde helt fra starten. En annen ting å ta i betraktning er kostnaden. Menneskelig veksthormon er ikke billig. En daglig dose kan variere alt fra $ 75 til $ 150 dollar.

Advarsel

Tar for mye HGH kan komme med noen ødeleggende og uønskede bivirkninger. Det kan føre til ømme ledd, oppblåsthet, utvidelse av organer og en tilstand som kalles akromegali. Dette er karakterisert ved en utvidelse av føtter, hender, kjeve, panne og albuer.