Digidexo.com

Hvordan kjøpe myke kontaktlinser Online

Hvordan kjøpe myke kontaktlinser Online


Myke kontaktlinser er korrigerende linser som er fleksible og settes inn i øyet. De er tilgjengelige i disponibel eller langvarig bruk. Engangs linser er de mest populære, fordi det ikke er noen risiko for å miste eller rive kontaktene. Du kan kjøpe kontaktlinser online på flere anerkjente forhandlere.

Hvordan kjøpe myke kontaktlinser Online

•  Gå til optiker. Optikeren vil teste din visjon om å avgjøre om du trenger kontaktlinser eller briller. Du må gå til optikeren i person før du skaffer kontaktlinser online.

Få en kontaktlinse resept fra din optiker. De fleste optikere vil skrive en resept for kontaktlinser, og så forventer du å fylle resept der. Du blir nødt til å spørre resepsjonisten for en fysisk kopi av resept for å kjøpe kontaktlinser andre steder.

Finn en hederlig online forhandler (se lenke i Resources). Skanne eller fakse resept til den elektroniske kontaktlinse selskap. Eventuelle anerkjente kontaktlinse selskapet vil kreve et ikke-utløpt kontaktlinse resept fra en optiker.

Betal for dine kontaktlinser med et kredittkort. Kredittkort er den sikreste måten å betale online. Ikke send en personlig sjekk eller kontanter til selskapet.

Hint

  • Disponibel kontaktlinser kommer i månedlige, bi-ukentlig, ukentlig og daglig versjoner.
  • Ikke kjøpe kontaktlinser fra et selskap som ikke krever resept.