Digidexo.com

Bruker for Omega 3

Omega 3 fettsyrer er avgjørende for riktig helse og kroppsfunksjoner. Denne viktige næringsstoffet er ikke produsert av kroppen og må forbrukes ofte for å holde til stede i systemet. Omega 3 fettsyrer finnes i kilder som fisk, mutter oljer og linfrø produkter. Selv om omega 3 er bedre absorbert gjennom mat, kosttilskudd er også gunstig.

Depresjon

Omega 3 fettsyrer bidra til å bekjempe depresjon i unipolare tilfeller. Den forbedrer mengden av aksjon i serotonin og dopamin trasé av hjernen for å hjelpe til å stabilisere mental helse.

Heart Health

Omega-3 fettsyrer har vist seg å redusere risikoen for hjertesykdommer. Å spise fisk minst to ganger per uke kan redusere arytmier, lavere blodtrykk og lavere triglyseridnivåer som angitt av American Heart Association i 2002.

Skin

Omega 3 fettsyrer er direkte knyttet til ungdommelig og sunn hud. Det har evnen til å roe irritasjon og betennelse, holde huden myk og fuktig, og til slutt, holde huden klar. Disse fettsyrene har cellulære byggesteiner som reparerer huden skade og sykdom. Selv de som lider av eksem og psoriasis vise bedring med omega 3 fettsyrer.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en alvorlig tilstand som er forårsaket av betennelse i sår inne i kolon. Skjønt omega 3-fettsyrer ikke kan helbrede sykdommen, har det blitt rapportert at med vanlig utfylling og inkorporering av omega 3 fettsyrer i en daglig diett, symptomer på Crohns sykdom er mindre alvorlige.

Visjon

Omega 3 fettsyrer utgjør en stor del av netthinnen i øyet. Fordi kroppen ikke produserer omega 3 fettsyrer, er øyeleger oppdager hvor viktig det er å inkludere omega 3 fettsyrer i ditt vanlige kosthold for å opprettholde sunt syn i alle aldre.

Astma

Det har vært noen bevis for at omega 3 fettsyrer er nyttig med anstrengelsesrelatert astma og redusere allergier. Omega 3s redusere betennelse og fremme lunge helse for å forebygge astma angrep.

Leddgikt

Personer som lider av leddgikt har dratt nytte av å øke inntaket av omega 3 fettsyrer, og rapporterer at de opplever mindre felles ømhet i morgen. Dette er fordi omega 3 fettsyrer reduserer betennelse i leddene.