Digidexo.com

Fordeler og bivirkninger av magnesium kosttilskudd

Fordeler og bivirkninger av magnesium kosttilskudd


Kroppen din trenger magnesium for sunne tenner, bein og muskelutvikling. Magnesium regulerer også nivået av kalsium og andre mineraler, og ifølge National Institutes of Health er nødvendig for over 300 biokjemiske reaksjoner i kroppen.

Kroppen lagrer magnesium i bein og muskelvev. Selv om magnesium mangel er sjelden i USA, er det bekymring for at mange mennesker ikke har nok lagret magnesium fra kosten. The National Institutes of Health (NIH) rapporterer at det å ha nok kroppens lagre av magnesium kan bidra til å beskytte deg mot hjerte-og karsykdommer og immunsystem lidelser.

Heart Health

Hjertet ditt trenger magnesium for å være sunn. Studier av United States Department of Agriculture Grand Forks Human Nutrition Research Center fant at kronisk magnesiummangel gir høyt blodtrykk, åreforkalkning, og unormal hjerterytme.

Magnesium hjelpemidler i sammentrekning av muskulaturen, for eksempel i hjertet, og øker graden av nødvendige antioksidantenzymer i blodet. Ifølge National Institutes of Health, studier av dietter rike på magnesium, kalsium og kalium viser tilsvarende sunt blodtrykk nivåer.

Insulin Response

NIH Office of Kosttilskudd rapporterer at det er en sammenheng mellom lave nivåer av magnesium og diabetes. Personer med høyt blodsukker har lave nivåer av magnesium i sine nyrer. En økning i inntak av magnesium kan være et middel til å administrere insulin produksjon og blodglukosenivåer.

Bevisene viser at magnesium spiller en stor rolle i karbohydratmetabolismen og insulinrespons, spesielt hos eldre pasienter. Magnesium tilskudd kan være gunstig i å forbedre insulinrespons og handling.

Magekramper og giftige buildup

Magnesium kosttilskudd kommer ofte i form av magnesiumsalter, tabletter, magnesium-citrat, og magnesiumhydroksid. NIH anbefaler at magnesium suppleres fra naturlige kilder som solsikkefrø, greener, og sjokolade.

Kost magnesium utgjør ingen fare for helsen din, men farmakologiske doser av magnesium i kosttilskudd kan gi diaré og magekramper. Personer med nyresykdommer bør unngå magnesium tilskudd på grunn av nyrene 'minsket evne til å fjerne overflødig magnesium, noe som kan føre til giftige nivåer av mineralet.

Overforbruk av magnesium avføringsmidler kan også føre til giftige bygge opp av mineralet. Ifølge NIH, kan dette føre til tap av appetitt, pusteproblemer, lavt blodtrykk, og uregelmessig hjerterytme.