Digidexo.com

Hvordan lage en syklus med Kreatin & No Xplode

Hvordan lage en syklus med Kreatin & No Xplode


Kreatin er et populært vektløfting supplement brukes til å gi kortsiktige økninger i energi, styrke og muskelbygging. NO-Xplode av BSN er en pre-workout supplement utformet for å bedre fysisk og mental energi, samt økt muskelpumper. Siden NO-Xplode inneholder allerede en proprietær blanding med kreatin, kan sykling disse to produktene sammen forbedre treningsintensitet og bygge muskler. Kreatin er ofte tatt i fem ukers sykluser med lasting, vedlikehold og ikke-bruk faser, mens NO-Xplode kan brukes hver dag i 12 uker, så lenge du ikke overskrider 3 kuler per dag.

Hvordan lage en syklus med Kreatin & No Xplode

Trening dager i løpet av Kreatin lasting fase

•  Bland en scoop av NO-Xplode med 5 til 6 oz av kaldt vann og drikke 30 til 45 minutter før trening. Legg til flere scoops (og vann) som din toleranse øker. Bruk omtrent 5 til 6 oz vann per 1 scoop av pulver.

Bland 5 gram kreatin monohydrat med NO-Xplode. Kreatin monohydrat opphever ikke, så røre det før hver slurk slik at den ikke legger seg i bunnen.

Etter treningen, bland 10 gram kreatin i en protein shake.

Mix 10 gram kreatin i juice eller en sportsbil drikke om natten. Under lasting fase, bør du ta mellom 20 til 30 gram kreatin for 4 til 7 dager for å mette musklene dine.

Non-Training Days under vedlikeholds Phase

Bland en scoop av NO-Xplode med 5 til 6 oz kaldt vann og 5 gram kreatin monohydrat under non-treningsdager. Drikke på tom mage. Konsumere 5 til 10 gram kreatin per dag i tre uker i vedlikeholdsfasen.

Etter treningen, bland 5 gram kreatin monohydrat i en protein shake.

Stopp å ta kreatin i en uke etter at tre ukers vedlikeholdsfasen er fullført, men fortsette å bruke NO-Xplode på trening og ikke-trening dager, som ønsket.

Hint

  • Noen mennesker føler effekten av kreatin innen 5 til 15 minutter etter inntak. For andre tar det 30 til 45 minutter. NO-Xplode sin maksimale effekter er vanligvis kjente 1 til 5 timer etter inntak.
  • Det er ikke nødvendig å ta NO-Xplode på ikke-trening dager, selv om noen gjør det for å holde sine daglige kreatin forbruket opp.
  • Etter 12 uker for å bruke BSN NO-Xplode, unngå å bruke i minst 4 uker.