Digidexo.com

Enkel Remedy for Adrenal Fatigue

Moderne liv er opptatt, stressende og du sannsynligvis finne deg selv over-planlagt på daglig basis. For å holde tritt med de stadige høye nivåer av stress binyrene blitt så overarbeidet at de faller inn i en tilstand av utmattelse. Binyretretthet kan senke utholdenhet, forårsake søvnløshet og påvirke hukommelse, sammen med andre ubehagelige symptomer. Med noen enkle livsstil endringer, kan du hjelpe kroppen din rebound.

Symptomer på binyretretthet

Binyretretthet kan bringe på vektøkning, hjertebank, følelse av nervøsitet og lavt blodtrykk. Søvnløshet kan bli et problem som forårsaker lav utholdenhet og lavt immunsystemet fungerer. Noen opplever en craving for salt mat, og har problemer med fordøyelsen. Minneproblemer, depresjon og høyt blodsukker kan oppstå. Binyretretthet kan være veldig forstyrrende.

Endre din diett

Konsumere et sunt kosthold basert på et fundament av høy fiber og lite fett for å gi kroppen din det den trenger for å kjempe tilbake og hjelpe kontroll stiger blodsukkernivået forårsaket av binyresvikt. Spis alternative typer proteiner som kommer fra belgfrukter i stedet for animalsk protein. Animalsk protein bør brukes med måte. Ta en multivitamin, 2000 til 5000 mg vitamin C og vitamin B-kompleks supplement.

Stress og Rest

Lær å takle stress på en annen måte. Ta litt tid for deg selv. Se etter måter å gi deg selv 15 minutter alene å lukke øynene og stille meditere. Gjøre dette under lunsjen på jobben. Hvis du er hjemme med barna, ta en timeout. Organisere aktiviteter for barna og sette grenser i 15 minutter av fred. Gå til sengs en time tidligere. Ekstra søvn vil bidra til å snu binyretretthet.

Trening

Avlaste stress med trening. Gå minst 30 minutter om dagen. Turgåing er en perfekt løsning, fordi du kan gjøre det hvor som helst og det krever ikke noe utstyr. En annen stor stressavlastning er yoga, som tilbyr en balanse av styrke, strekk og pust. Gjøres regelmessig den har en merkbar beroligende effekt.

Pregnenolon

Pregnenolon er et naturlig hormon som kroppen produserer fra kolesterol. Pregnenolon nivåer ikke avta etter hvert som vi blir eldre. Pregnenolon arbeider for å redusere stress i kroppen, reduserer allergier og lindrer betennelse. Det er nyttig for å styrke minnefunksjon, heve stemninger, er et antidepressivum og øker energinivået. Anbefalte doseringer for Pregnenolone varierer mellom 25 til 300 mg, avhengig av hva man behandle symptomer. Les etiketten og følg anbefalt bruk.

DHEA

DHEA er typisk produsert av kroppen, men som vi alder 25mg av DHEA produseres daglig kan falle så mye som 90 prosent. Ta en DHEA erstatning supplement til hjelp binyrene og returnere DHEA nivå til det normale. Det har den ekstra fordelen av beroligende nervøsitet og angst. DHEA kan finnes i de fleste stoff eller dagligvarebutikker. Les etiketten for veibeskrivelse.