Digidexo.com

Den beste måten å bli kvitt en Earache

Øreverk er en av de frustrerende plager som at du føler litt hjelpeløs hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre. Rubbing hjelper ikke, heller ikke en massasje. For all irritasjonen de bringer oss, er øreverk vanligvis ikke grunn til bekymring, og det er absolutt ingen grunn til panikk og løpe til en lege. Med riktig stell og noen gode gammeldagse hjem rettsmidler, vil du være i stand til å kvitte seg med at øreverk ganske snart.

Gir varme

En varm komprimere tilført øret er svært gunstig for øreverk. Anvendelsen av varme øker blodstrømmen og styrer alle soldatene i kroppen (aka hvite blodlegemer) mot det påvirkede området. En varm kompress kan gis ved hjelp av en varmeflaske, håndkle dyppet i varmt vann, eller en varmepute pakket inn i et håndkle. De bør bare være behagelig varmt, ikke varmt i tillegg. Hold denne varm komprimere på øret i ca 20 minutter eller så, og du skal føle smerten går bort i løpet av få minutter.

Deep-pusteøvelser

Utøvere av akupunktur mener at dype pusteteknikker er en effektiv måte å bli kvitt en øreverk. Dyp pusting oxygenates hele kroppen helt og åpner opp eventuelle blokkeringer i systemet. Hemmeligheten bak denne dype pusteteknikk er å puste i, ikke fra brystet, men fra blender. Pust dypt, fylle kroppen med frisk luft, og så puster sakte gjennom leppene. Gjenta dette pusteøvelse til du føler smerte filtrert bort.

Hjem rettsmidler for Earache

Det er flere hjem rettsmidler du kan bruke til å finne lindring fra øreverk. For eksempel, har hvitløk naturlige antibiotiske egenskaper og helle saften av hvitløk inn i øret lindrer smertene i stor grad. Et annet slikt middel er olivenolje; varme den, og hell 02:58 dråper i hvert øre. Pass på at oljen er på en behagelig temperatur. Hvis du tror at smerten er først og fremst på grunn av overdreven ørevoks, kan du behandle problemet med hydrogen peroxide. Hell en kork av dette stoffet i hvert øre og la den bli der i et par minutter, og etter det kan dreneres ut.

Alvorlige tilfeller av Earache

Mens det er ingen grunn til å bekymre milde øreverk, som de lett kan behandles hjemme, er det noen klare tegn på alvorlige øreverk som vil kreve kompetanse og oppmerksomhet av legen din. For eksempel bør folk som er diabetiker være på vei til lege dersom de opplever øreverk, enten mild eller alvorlig.

I andre tilfeller, hvis du legger merke til utflod fra øret følger med smerte, eller du har feber høyere enn 102 grader Fahrenheit, er det på tide å gå til en lege. Advarsel tegn på at pasienten trenger akutt omsorg omfatter plutselig følelse av svimmelhet eller endring i hørsel og muskelsvakhet på samme side av ansiktet som de berørte øret.