Digidexo.com

Informasjon om Putting Coconut Oil i øret for å klare opp en mellomøret infeksjon

Informasjon om Putting Coconut Oil i øret for å klare opp en mellomøret infeksjon


En mellomøret infeksjon oppstår når bakterier fra nese og hals bli fanget i det lille området bak trommehinnen. Forkjølelse kan føre til væske til å bygge opp og bakterier å formere seg i dette området. Barn er svært sårbare for mellomøret infeksjon. Det er mulig å rette dem naturlig hjemme.

Betydning

Symptomer på mellomøret infeksjon er mild til betydelige smerter, søvnvansker, væske utflod eller en "plugget" følelse. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan infeksjonen behandles med over-the-counter narkotika eller foreskrevet antibiotika hvis den ikke klare seg på egen hånd. Ear vanning med olje er en helhetlig behandling alternativ til narkotika.

Coconut Oil

Tropiske kulturer har kjent de antibakterielle egenskapene til kokosolje i tusenvis av år. Dens fettsyrer, forbindelser absorberes direkte inn i blodet, drepe forskjellige bakterier, virus, sopp, parasitter og protozoer, ifølge kokosolje Central. Daglig kokosolje vanning bidrar også med store mengder voks bygge opp, ifølge ØNH Nursing.

Hvordan bruke

Kjøpe ren kokosolje fra en helsekostbutikk og et glass dropper fra et apotek. Bruke dropper, sette flere dråper av oljen inn i øregangen, mens du ligger på din side. Du kan vanne dine egne ører eller har noen gjøre det for deg.

Tips

Flytt kjeven rundt for å jobbe oljen ned kanalen, sier Coconut Oil Central, og holde den lekker ved å dekke øret åpningen med et stykke av bomull. Som denne prosedyren kan også renne beskyttende voks fra øret, unngå å få vann i ørene, selv når man bader, i minst fire eller fem dager, sier ENT Nursing.

Advarsel

Kokosolje fungerer godt som øre vedlikehold og som et middel for mild til vanlig bakteriell infeksjon. Ikke bruk kokosolje hvis trommehinnen har blitt punktert, sier Coconut Oil Central. En tykk gul væske som kommer fra øret ville være et tegn på at trommehinnen har sprukket. Det kan helbrede seg selv.