Digidexo.com

Hvordan spise Alfalfa frø

Du kan allerede vet om de helsemessige fordelene av alfalfa spouts, men du har kanskje ikke innsett det hele frø kan brukes i retter eller drikke for et taktskifte. Alfalfa frø kan bli fortært på to hovedmåter: noe som gjør dem til en te, eller sliping frøene og bruke dem i mat. Alfalfa fungerer som en blod renere og inneholder en betydelig mengde av næringsstoffer og mineraler.

Hvordan spise Alfalfa frø

Alfalfa Seed Tea

•  Hell en spiseskje av hele alfalfa frø til en te ball eller tesil. Sett te ballen i et krus.

Ta en kjele med vann til å koke. Hell kokende vann over te ball til kruset er full.

La te å bratt i tre til fem minutter, og deretter fjerne te ball. Dumpe alfalfa frø i en søppel eller kompost. Blid alfalfa frø te hvis du vil, og drikke på ferie.

Ground Alfalfa Seed

Hell alfalfa frø i en ren krydderkvern. Du kan også gjøre dette med en morter, men det vil være mer utfordrende å bryte opp frøene.

male frøene i krydderkvern til de blir et fint pulver. Det er greit hvis du har et par stykker av hele frø til overs, men de fleste skal være pulveraktig. Du kan enten male en masse frø på forhånd, eller bare male så mange du trenger.

Dump frøene ut av krydderkvern og oppbevar i en lufttett beholder. Hold denne beholderen i kjøleskapet når den ikke er i bruk.

Legg en teskje til en spiseskje av disse knust alfalfa frø til granola, salater, smørbrød eller andre retter.

Hint

  • Hvis du ikke har et krydder jeksel hjemme, kan du bruke en gammel kaffekvern.
  • Rengjør alltid jeksel etter hver bruk og vask i såpevann for å hindre bakterier fra å vokse.
  • Hvis du har en auto immun sykdom eller er gravid, må du ikke spise alfalfa frø. De kan aktivere auto immun sykdom eller forårsake en abort på grunn av deres innvirkning på menstruasjonssyklusen.