Digidexo.com

Meticillinresistente Staphylococcus aureus Symptomer

Meticillinresistente Staphylococcus aureus Symptomer


MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus aureus) er en infeksjon som er forårsaket av Staphylococcus-bakterier. Infeksjonen er innhentet gjennom hud-til-hud kontakt eller fra bruk av forurenset utstyr som sportsutstyr eller en handlekurv. Infeksjonen kan etterligne andre sykdommer eller tilstander, så det å forstå hva noen av symptomene er svært viktig.

Kvise eller Boil

For de fleste MRSA-tilfeller er en kvise eller bump det første symptomet. Bump kan ha en opptreden for infeksjon og kan bli betent og smertefullt. Som den forverres, vil det ta på utseendet på en byll og bli fylt med puss. Røde streker kan oppstå rundt såret, noe som vanligvis er en indikasjon på infeksjon. En lege kan bestemme at såret må ha pus drenert for å hjelpe det gro og kan også forskrive antibiotika.

Fever

Sammen med andre symptomer en person kan også lider av feber. Feberen kan begynne lavt, men vil raskt øke som infeksjonen forverres. Hvis feberen går over 105 grader Fahrenheit det kunne være farlig og personen kan ha behov for å bli innlagt på sykehus for behandling.

Utslett

Et utslett kan være utstilt av noen pasienter som lider av MRSA. Utslettet kan komme raskt og kan være svært smertefullt. Utslettet kan inneholde støt eller det kan vises veldig glatt. Den utslett kan dekke en stor del av kroppen, og kan være vanskelig å behandle med normalt foreskrevne medisiner. Det vil vanligvis trenger å bli behandlet av Vancomyacin.

Hodepine

En hodepine kan også være et tegn eller symptom på MRSA. En hodepine vil vanligvis utvikle seg som infeksjonen forverres. Hodepinen kan være tilstede med andre symptomer som feber eller muskelsmerter. Personen kan være uvitende om at de er smittet med MRSA, og kan feilaktig tror at de har influensa.

Septikemi

The National Library of Medicine rapporterer at septikemi er tilstedeværelsen av bakterier i blodet og er assosiert med alvorlig sykdom. Sepsis kan også være en meget alvorlig symptom på en MRSA-infeksjoner. Septikemi kan føre til svært høy feber og personen kan bli så syke at de trenger sykehusinnleggelse. Hvis venstre ubehandlet, vil septikemi påvirke kroppens organer og kan føre til døden.