Digidexo.com

Spiker infeksjoner i babyer

Spiker infeksjoner i babyer


Hvis babyens negler er en merkelig farge, tykk, sprø, pulveraktig eller huden rundt neglene synes rødt og puffy, kan han ha en spiker infeksjon. Mange spiker infeksjoner er forårsaket av sopp. Selv om vi har en tendens til å forestille seg soppinfeksjoner som vises på tåneglene (fordi føttene er ofte fuktig og varm, ideelle forhold for vekst av sopp), negler også kan utvikle soppinfeksjoner.

Forebygging av stol infeksjoner

Slik at neglene til å bli inngrodde - eller trimming dem overdrevet og forårsaker tilsynelatende mindre skader - ofte kan gjøre babyen utsatt for å utvikle Fungal spiker infeksjoner.

Det er viktig å velge en skjæremetode som passer for både foreldre og baby. Hvis du pleier å klippe babyens negler med clippers, bruke en neglefil, og hvis du ikke kan bruke en neglefil uten å gni babyens finger rå, bruker sikkerhets spiker clippers. Hvis du gjør skje å tilfeldigvis klippet eller filen babyens hud, legge press på området for å stanse blødninger, deretter rent med såpe og vann eller en antibakteriell krem. Aldri rive negler å trimme dem; Dette kan føre til trimming dem for lav og øker risikoen for infeksjon.

Forebygging av tånegl infeksjoner

Slik at babyens hender eller føtter for å holde seg våt i lange perioder (kanskje i et plaskebasseng) også øker hennes sjanse for en soppinfeksjon, så når hun er klar til å tørke av, sørg for å klappe henne tørr med et håndkle.

Du kan også redusere babyens sjansene for å få sopp tånegl infeksjoner ved ikke å sette henne i sokker eller footed pyjamas av syntetisk materiale, og ved å sette bare naturlig fiber sokker eller sko på bena. Sørg også for å endre babyens sokker minst en gang om dagen.

Symptomer på spiker infeksjoner

Vanlige symptomer på en spiker infeksjon inkluderer:

--Yellow Eller hvite flekker på neglene som sakte spre seg. I noen tilfeller kan spikeren vises grå, grønn, brun eller ugjennomsiktig.
--Nails At splitt, sprekk, er sprø eller tykk.
--Bits Av hud og negle funnet under neglen.
--Red, Ofte kløende eller smertefullt, huden rundt neglen.
Voldtektsofre, myk, pulveraktig spiker overflaten.

Symptomer på hudinfeksjoner under neglen

Når huden under neglen er infisert, kan du forvente å se:

--Yellowness I neglesengen.
--Bits Av hud og spiker under neglen.
--Discoloration Av hele spikeren.
--Nails Som er sprø og bryte enkelt.
--Eventual Separasjon av spiker fra huden.

Behandling

Behandlingen bør innhentes for barnet ditt eller infeksjonen kan spre seg, forverres og også føre til permanente skader negler. Behandlingen består vanligvis av en anti-sopp krem. I noen tilfeller kan et oralt antibiotikum gis i flytende form.