Digidexo.com

Health Insurance forskriften

Health Insurance forskriften


I mars 2010 President Barack Obama undertegnet i loven Pasient Protection og Affordable Care Act og Health Care og utdanning Avstemming Act av 2010 til lov om helseforsikring regelverket er planlagt gjennomført i etapper fra 21. juni 2010 gjennom den første januar 2014. The Secretary of Health and Human Services har lansert en nettside som heter Healthcare.gov å gi innbyggerne med mer informasjon om de nye helseinitiativer. Men viktige forskrifter vil påvirke Medicare, Medicaid, bedrifter, forsikringsselskaper og den forsikrede.

Medicare og Medicaid

Medicare og Medicaid vil endre seg under de nye lovene, og starter umiddelbart med planlagte Medicare reduksjoner på $ 400 milliarder dollar over de neste ti årene, og en utvidelse av statlig finansiert Medicaid øke dekningen til personer opp til 150 prosent over fattigdomsgrensen. Medicaid narkotika rabatt for merkevare-navnet rusmidler er satt til å øke med 23,1 prosent og det vil utvide til å dekke statsfinansierte Medicaid planer innen 2011.

Uforsikrede

Per 21 juni 2010, vil voksne som har pre-eksisterende forhold og har ikke hatt helseforsikring for seks måneder være kvalifisert til å delta i et regjeringsdrevet høy risiko bassenget. Det nye programmet begrenser en person & rsquo; s out-of-pocket utgifter til $ 5950 per år. Fra januar 2014 vil uforsikrede borgere møte årlige straffer på $ 95 eller opp til 1 prosent av sine inntekter, som er størst. Hvis fortsatt uforsikret i 2016, vil de uforsikrede møte en straff på $ 650 eller 2,5 prosent av sine inntekter, som er størst.

Sikrede

Mange av reglene i pasient Protection og Affordable Care Act og Health Care og utdanning Avstemming Act av 2010 vil bare påvirke nye helsevesenet forsikring planer. To umiddelbare endringer inkluderer dekning av avhengige barn inntil deres 26 bursdag og en $ 2500 limit på fleksible utgifter konto bidrag, som tillater betaling for helsetjenester med før skatt midler.

Forsikringsselskapene

Innen 2014 vil helseforsikring byråer være forbudt å nekte dekning eller diskriminere personer med pre-eksisterende medisinske tilstander, lading co-betalinger for forebyggende omsorg og medisinsk screening på alle nye forsikring planer og håndheve årlige utgifter caps. Regjeringen vil også oppheve unntaket forsikringsselskaper nyte fra anti-trust lover. Forsikringsselskapene vil bli tvunget til å avsløre driftskostnader og vil være nødvendig å etablere minstestandarder for helse ytelsesordninger.

Nye Statskontorer

En rekke nye statlige etater har blitt dannet eller vil bli dannet under helseforsikring forskrifter pålagt av Patient Protection og Affordable Care Act og Health Care og utdanning Avstemming Act av 2010.

The National Forebygging, helsefremmende og folkehelse Rådet ledes av overleger og vil være ansvarlig for utvikling av en "Nasjonal forebyggende og helsefremmende strategi." Dette er den første nye etaten for å bli vedtatt av pasienten Protection og Affordable Care Act og Health Care og utdanning Avstemming Act av 2010.

Regjeringen vil også etablere non-profit grupper kalt pasient-sentrert Outcomes Research Institute for å overvåke og veilede medisinsk forskning og Preventive Services and Community Preventive Services Task Force som skal utvikle og evaluere helsetjenester forebyggende tjenester.

I 2015, for å bremse fremtidig vekst av leverandøren Medicare betalinger, heter en ny rådgivende styre den uavhengige Betaling Advisory Board vil bli vedtatt. Deres oppgave vil være å redusere antallet narkotikarefusjonstakster og kutte Medicare og Medicaid utgifter. Styret vil bli belastet med håndheving budsjettmessige begrensninger på Medicare utgifter.

Skatter

Fra september 2010 er all-innendørs tanning tjenester beskattes 10 prosent service skatt. I tillegg vil en fjerne skatt på 2,5 prosent belastes på alt medisinsk utstyr. I januar 2011 vil den forsikrede se en ny linje på sine W-2 skatteskjemaer avsløre pengeverdien av sine fordeler til det amerikanske Internal Revenue Service. På denne tiden, er det uklart om disse fordelene vil bli beskattet. Arbeidsgivere med mer enn 50 ansatte som ikke gir helsemessige fordeler av 2014 vil møte en $ 2000 per ansatt skatt straffen.