Digidexo.com

Hvordan Stopp Allergi Shots

Hvis du noen gang har lidd av allergi, sesongarbeid eller annen måte, har du sikkert vurdert begynner en serie av allergivaksinering. Også kjent som "immunterapi," allergivaksinering fungerer ved å innføre en liten mengde av et allergen, det være seg pollen, mugg eller kjæledyr dander, til systemet ditt, noe som fører til at du bygger opp en immunitet over tid. Selv om de har vist seg å fungere, allergivaksinering er dyre og kan kreve mellom tre og fem år for bruk i noen tilfeller. Du kan slutte å ta dem hvis du velger, men gjør det bare under veiledning av en medisinsk faglig.

Bruksanvisning

•  Møt med legen din og bestemme på en alternativ behandlingsforløpet dersom du ikke har fullført løpet av allergivaksinering legen din i utgangspunktet foreskrevet deg. Ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi, det er to faser i allergi skutt administrasjon: "Build-up" fase og "vedlikehold" fase. Hvis du fortsatt er i "bygge opp" fase - med andre ord, dine allergivaksinering har ennå ikke nådd en effektiv dose - dette vil være spesielt viktig. Hvis du er i vedlikeholdsfasen, bør du også ha et alternativ klart for når bygget opp immunitet slites av.

Diskuter uttaksmuligheter med legen din. Selv om dine grunner for å ville stoppe allergivaksinering er økonomisk, kan det ikke være medisinsk lyder for å stoppe dem på en gang. Snakk med legen din om dine ønsker og behov, og spør om det beste løpet av handlingen.

Stopp løpet av allergivaksinering umiddelbart hvis du opplever noen uønskede bivirkninger nær injeksjonsstedet, inkludert rødhet, hevelse, kløe eller elveblest. Dette kan betyr at du faktisk er allergisk mot allergivaksinering selv. Hvis din reaksjon svekker deg fra å puste, ringe 911 umiddelbart.