Digidexo.com

Hvordan Boost B vitaminer med ernæringsmessige gjær

Ernæringsmessige gjær er en av de mest verdifulle kosttilskudd, spesielt for de som ønsker å øke protein og B-vitaminer. Ernæringsmessige gjær er naturlig rik på de fleste B-kompleks vitaminer og er nå tilgjengelig beriket med B12 også. Det smaker godt og litt går en lang vei.

Hvordan Boost B vitaminer med ernæringsmessige gjær

Place ernæringsmessige gjær i en saltbøsse med en skje med ris en bruke det regelmessig som et krydder for måltider og snacks. Du kan strø gjæren ut dine måltider, inkludert salater, vegetabilske sider, ris, potetmos og mer. Det kan også bli stenket på popcorn som en nærings erstatning for smør og salt.

Legg 1/2 ts. av ernæringsmessige gjær for hver kopp væske i sauser og sauser. Den ernæringsmessige gjær øker din B-vitamin innhold, mens du legger smak og bidrar til å tykne sauser og sauser.

3 Mer B-vitaminer ved å blande 1 ss. av ernæringsmessige gjær for hver 2 kopper av andre ingredienser for å lage veggie eller kjøtt burgere, gryteretter, stuinger og mer. På grunn av det er fantastisk cheesy smak, det kan også bli stenket på pizza, lasagne, taco, burritos og mer.

Bake med ernæringsmessige gjær, og legger til 1 ts. gjær for hver kopp mel brukes. Smaken vil være en subtil tillegg for et løft i ernæring til søte eller salte bakevarer.

Hint

  • Alltid velge ikke-GMO ernæringsmessige gjær som er beriket med B-vitaminer.
  • Fordi ernæringsmessige gjær er makt fullpakket med vitamin og mineraler, er det best å lage det så lite som mulig. Når du kan, røre i ernæringsmessige gjær mot slutten av matlaging.