Digidexo.com

Hvordan spise sunt på biff n 'Shake

Steak n 'Shake har vært kjent for sine flotte steakburgers og tykke milkshakes siden 1934 Ved første opptreden, på grunn av deres gigantiske hamburgere og store rike rister, synes det vanskelig å spise et næringsrikt måltid på Steak n' Shake. Men med riktig kunnskap er det enkelt å spise sunt på denne populære restauranten.

Hvordan spise sunt på biff n 'Shake

Finn ernæringsmessige fakta før du går til Steak n 'Shake. Hvis du tar et øyeblikk eller to for å besøke Steak n 'Shake hjemmeside før du forlater hjemmet, kan du bestemme hva du skal bestille. Ser vi på de ernæringsmessige fakta tillater deg å vite nøyaktig hva du spiser og hindrer deg fra å velge måltider med skjult fett eller kalorier.

Bruk moderasjon. Hvis du er ute en steakburger, er det greit å tilfredsstille det craving. Hvis du praktiserer måtehold og bestille en enkelt steakburger med ost i stedet for en dobbel steakburger med ost, sparer du 180 kalorier og 15 gram fett.

Forstå beskrivende ord på menyen. Hvis du ser ordet grillet, indikerer dette noe ble tilberedt med lite eller uten tilsatt fett. Stekt og sprø beskrivelser angi gjenstander høyere i fett og kalorier. Steak n 'Shake sin Marinert grillet kylling sandwich har 239 kalorier og 5 gram fett kontra deres Panert kylling Sandwich med 496 kalorier og 28,5 gram fett.

Drikk vann. Soda har mye kalorier og ingen ernæringsmessig verdi. Vann har null kalorier og lurer magen til å tro du er full. Dette vil tillate deg å spise mindre og være fornøyd.

Del din måltid. Ved å spise på Steak n 'Shake, folk flest ønsker å ha en av sine berømte rister. Den sunne og skyldfølelse-fri måte å nyte en shake er å dele den med en venn eller et familiemedlem. A Double Chocolate Fudge sippable Sundae ™ riste har 809 kalorier og 29 gram fett. Sharing begrenser størrelsen på porsjonene du spiser.

Hopp frites. Erstatte med en salat i stedet. Dette sparer kalorier og legger ernæring.

Hint

  • Ikke vær redd for å spesialbestilling. Forlater majones av en sandwich reduserer kaloriinnholdet med 33 kalorier og reduserer fett med 3,5 gram. De ansatte vil gjerne gjøre dette for deg, og det er en enkel måte å gjøre gode ernæringsmessige valg.