Digidexo.com

Definisjon av en synstest

Vision er en kompleks prosess som involverer samle visuell informasjon, behandling av denne informasjonen, og deretter svare på det med riktige beslutninger eller bevegelser. Det er tester for å måle hvert aspekt av en persons syn. Optikere og andre øyet leger alltid starte med en rutinemessig øye eksamen for å se okulær helse og visuelle acuities. Hvis andre tester er angitt, de er vanligvis planlagt for en annen tid.

Okulær helse

Legene utfører synsprøver for å sjekke helsen til øynene på alle vanlige synsundersøkelse. De ser på det fysiske utseendet til øynene for å sørge for at det ikke er noen synlige symptomer på noen problemer. De gjør også ophthalmoscopy, ser på den optiske nerven gjennom et instrument som kalles et oftalmoskop, som forstørrer innsiden av øyet. Hvis de finner noe unormalt, vil de følge opp med mer detaljert testing. For eksempel, dersom den optiske nerven ser uvanlig, kan legen å teste en eldre pasient for å utelukke glaukom.

Snellen Eye Chart

Visjonen test for å måle en persons visuelle acuities starter med Snellen Eye Chart. Figuren består av en serie av sorte bokstaver på en hvit bakgrunn, som vises i rader. De største bokstavene er på topp, og de minste bokstavene er på bunnen, selv om moderne optometriske kontorer har også en datamaskin versjon av oversikten som tillater en lege å vise en bokstav i isolasjon. Dette diagrammet brukes til å måle en persons avstand visjon og forventet måling, 20/20, regnes som normalt. Folk som ikke kan tydelig se bokstavene som et normalt øye kan skjelne på 20 fot kan trenge briller.

Phoroptor tester

Den phoroptor er standard instrument som brukes til å måle brytning. Hvis en person ikke har 20/20 syn, vil phoroptor hjelpe øyelegen bestemme hvilke korrigerende linser for å foreskrive. Legen vil eksperimentere med ulike kombinasjoner av objektiver og spørre pasienter om tilbakemelding om noe som gir dem den mest komfortable og klar visjon. Den phoroptor kan også hjelpe legen vurdere phorias, tropisms og astygmatisms. Med andre ord, hvis måten en pasientens øyne er justert eller arbeide sammen eller formen på hornhinner bidra til visuell uskarphet, kan phoroptor hjelpe legen diagnostisere problemet og bestemme på hvilke objektiver som skal brukes i behandlingen.

Læring-Related Vision Skills

Utviklings optikere også teste sine pasienters læringsrelatert synsferdigheter. Folk som ofte mister sin plass når du leser kan gjøre det dårlig på Developmental Eye Movement test. Folk som har problemer med staving eller geometri, for eksempel, kan bli henvist til en utviklings optometrist for en vurdering av deres visuelle perseptuelle utvikling. Personer som har svært dårlig hånd-øye-koordinasjon kan gis en test av sine Visual-Motor Integration ferdigheter.

Expert Insight

The American Optometric Association anbefaler at alle mottar en årlig øye eksamen. Mange optikere delta i det amerikanske Optometric Forbundets InfantSee program. De gir gratis omfattende synsundersøkelse til babyer. Det er en fin måte å utelukke eventuelle sjeldne, men farlige okulær kreft og for å sørge for at barnets syn utvikler seg normalt. I tillegg er flere stater krever barn til å få en omfattende visjon undersøkelse før de blir tatt opp til barnehagen. Ikke bare er synstester viktig for en persons helse; de kan også være nøkkelen til å forebygge og løse faglige utfordringer som har en visuell komponent, slik tilfellet er for anslagsvis 20 prosent av amerikanske studenter.