Digidexo.com

Magen gass Forebygging

Magen gass Forebygging


De som har lidd av overdreven magen gass forstår ubehag og forlegenhet som kommer med tilstanden. Mens vi alle få gassen til tider, vil folk som er tilbakevendende lider gjøre det bra å bruke en av de mange måter å hindre gass før smertene og oppblåsthet forstyrrer deres dag.

Forstå årsakene

Medicinenet.com rapporterer at kosthold er en topp årsak til gass og oppblåsthet. Visse matvarer forårsake fordøyelses bakterier for å danne og produsere gass.

Svelging av luft kalles aerofagi og kan forårsake overflødig gass i fordøyelsessystemet. Dette kan føre til at pasienter føler seg kvalme.

Underliggende medisinske lidelser kan også være årsaken til tilbakevendende gass og luft i magen problemer.

Prøv forebyggende behandlinger

Som nevnt tidligere diett er en viktig faktor ved produksjon av magen gass. Begrense forbruket av laktose, bønner, rosenkål, brokkoli, kål og blomkål kan være effektive i å dempe den gassen som man produserer. Medisinske fagfolk anbefaler å følge en lav-fett diett for å redusere oppblåsthet. Kullsyreholdige drikker bør unngås hvis du lider av overdreven gass.

Helseinformasjonsside PreventDisease.com rapporterer at fruktose, et enkelt sukker, er kjent for å forårsake gassen. Noen mennesker finne lindring ved å begrense visse stivelser, inkludert hvete, havre, og poteter, i deres diett, fordi de produserer sukkere i systemet. Ris er en mer fordøyelig stivelse. Noen kostfiber behandlinger kan også føre til at gass.

Det er mange over skranke medisiner utviklet for å hindre gass fra start til over råvarer. Disse produktene inneholder ingredienser som hjelper fordøye problemet mat mer effektivt. For eksempel er produkter som Lactaid utviklet for å hjelpe de som får gass fra melkeprodukter. Beano er et supplement som hjelper fordøyelsen av grønnsaker og bønner.

For de som opplever oppblåsthet svelge overflødig luft, adressering visse vaner kan være nyttig for å hindre fremtidig gass. For eksempel, unngå tyggegummi og røyking. Gjøre en bevisst innsats for å tygge maten sakte mens du spiser.

Vet Når skal man oppsøke lege

Når hjem rettsmidler ikke klarer å løse problemene, er det på tide å se en lege. Noen mennesker lider av tarmproblemer på grunn av underliggende medisinske tilstander som må tas opp. Problemer som intestinal malabsorpsjon, blokkeringer, nevrologiske problemer, irritabel tarm-syndrom og diabetes føre til at gass og oppblåsthet. Din lege vil bestille tester for å finne årsaken til problemet. Det finnes reseptbelagte medisiner som kan løse symptomene og hindre fremtidige gass og oppblåsthet. Hvis legen mistenker en mer alvorlig underliggende problem du kan bli henvist til en gastroenterolog, en lege som spesialiserer seg i fordøyelsessystemet.