Digidexo.com

Frukt eller grønnsaker som renser kolon

Mange amerikanere lider av forstoppelse, en vanlig årsak til legebesøk i USA. En av de mest kraftfulle verktøy for å oppnå en ren, sunn kolon er tilstrekkelig inntak av frukt og grønnsaker.

Betydning

Frukt og grønnsaker er rike fiber. Det er den fiber som bidrar til å bygge seg opp og mykne krakk, for jevnere transitt gjennom tykktarmen.

Beløp

Ifølge Dietary Guidelines Advisory Committee ", to kopper frukt og 2 1/2 kopper grønnsaker per dag er anbefalt for en referanse 2000 kaloriinntak, med høyere eller lavere beløp avhengig av kalorinivå." Etter dette anbefaling basert på kaloriinntaket, sammen med å spise en sunn, balansert kosthold bør holde kolon ren.

Forberedelse

Når jeg prøver å legge til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, bruke tid bestemme maten du liker mest. Lag en liste over 15 til 20 av dine favoritt frukter og grønnsaker før du planlegger ut din diett og går mat shopping.

Be Creative

Innlemme en frukt og / eller grønnsaker til nesten hvert måltid og snacks i løpet av dagen. Banan skiver og jordbær kan legges til frokostblanding med melk til frokost. Halvparten av et eple kan utfylle sider av kål, søtpoteter og bakt kylling til middag.

Betraktninger

Pass på å drikke mye vann når du øker frukt og grønnsaksinntak. Gradvis øke fiber inntaket for å unngå gass og oppblåsthet.