Digidexo.com

Slik unngår du at Meniere sykdom

Ménières sykdom er et problem med det indre øret. Det er forårsaket av en opphoping av væske. Dette angriper vanligvis bare det ene øret og ikke begge. Det kan føre til svimmelhet, tap av balanse, så vel som å miste hørselen på øret som har blitt berørt. Det er ukjent hva som egentlig forårsaker Ménières sykdom, derfor er det vanskelig å forebygge før du er diagnostisert. Men er det noen metoder du kan forhindre angrep etter at du har blitt diagnostisert med Ménières sykdom.

Slik unngår du at Meniere sykdom

Forhindre Ménières sykdom

•  Beskytt hodet. Noen medisinsk personell mener at Ménières sykdom kan være forårsaket av en hodeskade. Når du spiller en hurtig tempo sport eller riding en sykkel eller en form for motorisert kjøretøy, bruke hjelm. Dette kan forhindre en hodeskade, og således kan være i stand til å hindre Menieres sykdom.

Se en lege hvis du har en ørebetennelse. Jo før at dette kan bli tatt vare på, minst sannsynlig at du kan oppleve denne sykdommen.

Ta kontakt med en medisinsk leverandør hvis du har en luftveisinfeksjon. Når dette er igjen ubehandlet andre problemer kan forekomme, blant annet fluidum i det indre øret.

Hindre angrep fra Ménières sykdom

Ta medisiner når foreskrevet. Når denne tilstanden er diagnostisert, kan legen forskrive visse medisiner for å behandle symptomene. For å hindre angrep fra forekommende, ta dem når anvist.

Endring i kostholdet. Salt og sukker i matvaner kan føre til en ubalanse i kroppens væske. Hvis du ser på hvor mye salt og sukker, kan du være i stand til å kontrollere angrepene fra Ménières sykdom. Du kan selv være i stand til å omgå medisiner alle sammen. Men ikke prøv dette uten å diskutere alternativer med din medisinske leverandøren.

Stopp eller redusere bruken av aspirin, tobakk og alkohol. Alle tre elementene kan øke indre øre problemer. Dette kan gjøre angrepene dine med Ménières sykdom mer tydelig av hyppigere.

Eliminer stress i dagliglivet. Din indre øret er balansen delen av kroppen din. Hvis andre deler er off-kilter, vil det påvirke det indre øret og angrep med Ménières sykdom vil være hyppigere.

Hint

  • Husk, kan Ménières sykdom ikke kan kureres. Du må kanskje gjøre endringer i ditt daglige liv for å kontrollere dette problemet.
  • Medisinske tilbydere vet ikke den eksakte årsakene til Ménières sykdom. Mens noen forebyggende metoder kan fungere for en person, kan de ikke jobbe for andre.
  • Aldri selv-diagnostisere. Hvis du føler at du har hatt et problem med det indre øret, kontakt lege omgående. Over tid sykdommen kan bli gradvis verre uten behandling.