Digidexo.com

Ernærings nedbrutt Treatment

Mange nedbrutt forholdene kan kontrolleres eller forebygges med riktig ernæring. Ifølge nedbrutt Cancer Foundation, har overflødig fett rundt midten av kroppen din vært forbundet med en økt risiko for sykdommer i prostata.

Oksidasjon, Inflammasjon og prostatakreft

Ifølge Prostate Cancer Foundation, betennelse og oksidasjon spille en viktig rolle i utviklingen av prostatakreft. Spise mat som fargerike frukter og grønnsaker, hele korn og fisk kan bidra til å bekjempe betennelser og oksidasjon og forebygge kreft.

Kosttilskudd

Enkelte kosttilskudd kan være gunstig for prostata også. Saw Palmetto og sink er to naturlige kosttilskudd som kan hjelpe folk bekjempe en forstørret prostata.

Soyaprodukter

Produkter laget av soya kan gi beskyttende fordeler mot prostata forhold. Japanske menn viser svært lave dødelighet av prostatakreft, og de spiser mange matvarer høy i soya, slik som tofu, miso, edamame og soyamelk. Innlemme disse matvarene i kostholdet ditt kan være en effektiv ernæringsmessige prostata behandling.

Tomater

Tomater er høy i lycopene, en naturlig antioksidant som kan bremse veksten av benign prostatahyperplasi, eller en forstørret prostata. Tomater har også vitamin C, som har vanndrivende effekt som kan hjelpe mennesker med prostata forhold.

Andre Foods

Drikker som granateple juice og grønn te er fylt med antioksidanter, som kan bidra til å lindre prostata forhold, i henhold til Prostate Cancer Foundation. Andre matvarer som brokkoli, bok choy og rosenkål kan bidra til å lindre betennelser og kan bidra til å forebygge prostatakreft.