Digidexo.com

Forbruker spise atferd

Forbruker spise atferd


Offentlige helsemyndigheter og næringsmiddelindustrien studie forbruker spise atferd. Helsemyndighetene ser på forbrukernes spisevaner for å identifisere usunne trender og forsøke å styre folk tilbake til sunnere å spise atferd. Markedsførere og forretningsfolk i næringsmiddelindustrien ønsker å vite hva slags mat de skal produsere for å øke sin fortjeneste. Enkeltpersoner kan være lurt å identifisere forbruker spise atferd slik at de kan merke atferd som gir det sunneste kostholdet.

Raske måltider

Den amerikanske livsstilen har radikalt endret matvaner av amerikanske forbrukere av de siste 30 årene, ifølge forskning ved NPD Group, en markedsundersøkelse selskapet. Som amerikanere har beveget seg mot to inntekter familier og travlere ukentlige tidsplaner, har tradisjonen med hjemmelagde familiens måltider endret som familier og enkeltpersoner lete etter måltider som de raskt kan tilberede og forbruker. Dette inkluderer ferdigmat, frosne måltider og mat som koker raskt på griller og i mikrobølgeovn.

Økonomi

Forbrukerne legger vekt på verdien og se etter konkurransedyktige priser når du kjøper sine matvarer. Økonomiske kamper har ført til en økning i forbrukere som kombinerer rester til nye måltider og reduserte antall forbrukere som spiser ute. Forbrukere også kjøpe mer økologisk og lokalt dyrket mat, selv om disse matvarer koster mer. I økende grad forbrukerne bestemme at de helsemessige fordelene av sunnere økologisk og lokalt dyrket mat oppveier de høyere kostnadene av disse elementene.

Foreldre Influences

The John Hopkins Bloomberg School of Public Health advarer foreldre at "... andre enn familie og foreldre spise atferd kan spille en viktig rolle i å påvirke amerikanske barns kosttilskudd intakes faktorer." Skoler, samfunnshus, peer innflytelse og media synes å spille en viktig rolle i forbrukernes atferd angående matvarer som foreldre kjøper til sine barn. Andre påvirkninger inneholde barnets selvbilde og selvfølelse. Forbrukere bør undersøke sine barns miljø så vel som sine egne modellering atferd når du prøver å påvirke sine barns matvaner.

Kalori Merking

Lavinntekts forbrukere ikke ser ut til å endre sine matvaner som følge av kalorimerking. En studie ved New York University (NYU) School of Medicine og NYU Wagner School of Public Service peker på at lav inntekt forbrukere ikke endre sine innkjøps atferd særlig etter at New York begynte å kreve spisesteder å legge kaloriinnholdet i matvarene som de servert. Over en fjerdedel av personene avhørt sa at de hadde endret sine innkjøp som følge av kalorimerking, men statistikken viser at de fortsetter å kjøpe de samme slags mat som før merking loven trådte i kraft.