Digidexo.com

Hvordan beregne Mann Body Fat

Hvordan beregne Mann Body Fat


Direkte måling av kroppsfett er en kostbar bestrebelse som krever høyteknologisk laboratorieutstyr. Pålitelige tilnærmelser, men kan gjøres ved å beregne din kroppsmasseindeks, eller BMI, og ved hjelp av en formel for å konvertere dette tallet til en fettprosent. Drs. Deurenberg, Westrate og Seidell publisert denne formelen i "British Journal of Nutrition" etter å etablere at det var like pålitelig som skinfold tykkelse målinger og bioelektriske impedans, to andre brukte indirekte målinger for kroppsfett.

Hvordan beregne Mann Body Fat

trinn på skalaen for å finne ut hvor mye du veier i pounds. Skriv dette tallet ned på et stykke papir.

Stå ved siden av en vegg. Plasser linjal eller annen flat gjenstand på toppen av hodet slik at den berører veggen. Gå bort fra veggen, slik at herskeren på plass, og bruke en blyant for å markere stedet der bunnen av linjalen berører veggen.

Bruk målebånd for å bestemme avstanden fra gulvet til blyant merke på veggen. Dette er din høyde. Spill din høyde i inches på samme ark som vekten din.

Beregn din BMI ved å dele vekten din med høyden din i inches kvadrat og multiplisere kvotienten med 703. For eksempel, hvis du veier £ 175. og er 70 inches høy, du ville dele 175 av 4900 for å få kvotienten 0,0357. Multipliser dette tallet med 703 for å få 25,1, din BMI.

Beregn din fettprosent ved å bruke følgende formel: (1,2 * BMI) + (0,23 * alder) - 15.4. For eksempel, hvis din BMI er 25,1, og du er 35 år gammel, vil kroppen fett prosent være 23.22.

Hint

  • Hvis din BMI eller fettprosent er høy, bør du kontakte lege eller ernæringsfysiolog for å få hjelp med å lage din livsstil sunnere. Ifølge CDC, kan overflødig kroppsfett føre til høyt blodtrykk, type 2 diabetes, hjertesykdom og visse krefttyper.
  • BMI og dermed denne formelen er unøyaktige for godt trente utøvere med store mengder muskel. Disse personene bør rådføre seg med lege eller trener for mer presise laboratoriemålinger.
  • Denne formelen fungerer bare for menn. Ikke bruk den hvis du er kvinne.