Digidexo.com

Duromine & Heart Disease

Hjertesykdom, også kjent som koronarsykdom, er det innsnevring av små blodkar som er ansvarlig for gjennomføring oksygen og pumpe blod gjennom hjertet. Dersom det ikke er tilstrekkelig blodstrøm og oksygen i blodårene, og deretter hjertesykdommer kan resultere i hjerteinfarkt og / eller død. Fedme har sterkt vært knyttet til hjertesykdom. Duromine er en FDA-godkjente reseptbelagte legemiddel som kan stimulere vekttap for å redusere hjertesykdom symptomer hos pasienter. Imidlertid kan det ikke være sikker for alle pasienter med hjertesykdom.

Heart Disease Prevention

Leger og medisinske forskergrupper tyder på at pasienter kan forebygge hjertesykdom ved å miste usunn nivåer av høy kroppsfett. Trene og holde blodtrykket under kontroll er avgjørende for å forebygge hjertesykdom. Opprettholde et riktig kosthold med mye fiber, frukt og grønnsaker kan skape et sunt hjerte og redusere kolesterolnivået betydelig. Røyking bør unngås, og tester for diabetes er sterkt anbefalt.

Hjertesykdom Årsaker

Hjertesykdom er ofte funnet i pasienter som er betydelig overvektig i henhold til deres body mass index og / eller som har en historie med hjertesykdom i familien. I hovedsak blir hjertesykdom et problem når en persons kosthold antyder de har høye kolesterolverdier som kan bidra til åreforkalkning, eller fet plakk substans. Aterosklerose er ansvarlig for tilstopping av arteriene som kan redusere flyten av blod inn i hjertet, og kan resultere i hjerteinfarkt og død.

Treatmenting hjertesykdom gjennom vekttap

Behandlingsalternativene avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden. Å være overvektig eller overvektig kan påvirke helsen til en hjertesykdom pasient. Overvektige pasienter oppfordres spesielt til å gå ned i vekt gjennom kosthold, mosjon, og i noen tilfeller ved bruk av vekttap kosttilskudd og legemidler.

Duromine er bare beregnet og foreskrevet for overvekt og fedme som er diagnostisert med fedme-relaterte sykdommer. Duromine er et kraftig medikament som kanskje ikke er trygt for alle mennesker med hjertesykdom.

Duromine funksjoner

Duromine er et medikament foreskrevet av leger for å undertrykke appetitten hos pasienter som er overvektige, og som er i faresonen eller diagnostisert med hjerte-relaterte tilstander som hjertesykdom. FDA forskning har vist den vellykkede påvirker av å bruke Duromine. Den vanligste formen er en kapsel som fungerer som et syntetisk sentralstimulerende, og tilbyr en langsom frigjøring av phentermine for å sikre at appetitten suppressant fungerer hele dagen. Duromine, derimot, er et kraftig medikament med farlige bivirkninger.

Duromine Ingredienser

Duromine i sin kapselform er glutenfri. Den inneholder fentermin, gelatin, carbon black, magnesiumstearat, lactosevliquid parafin og titandioksid. Duromine er kombinert med fentermin å skape et langsomt frigjørende virkning, slik at kapselen kan være effektive hele dagen.

Duromine bivirkninger

Hjertesykdom pasienter bør vurdere de alvorlige bivirkninger av Duromine. Bivirkningene inkluderer rask puls, økt blodtrykk, søvnløshet, halsbrann, sure oppstøt og smerter i brystet. Duromine kan påvirke pasienter med hjertesykdom hvis ikke godkjent og overvåkes av lege. Totalt sett er Duromine anbefales ikke for pasienter med hjertesykdom.

Behandling av hjertesykdom med Duromine

Andre behandlingsalternativer bør vurderes for hjertesykdom pasienter som trenger å gå ned i vekt for å redusere alvorlighetsgraden av hjertesykdom. Duromine har alvorlige helsemessige risikoer og bivirkninger som kan motvirke behandling av hjertesykdom. Duromine viktigste ingrediens, phentermine, er svært vanedannende og kan være ansvarlig for andre bivirkninger som inkluderer impotens, fordøyelsesuregelmessigheter og depresjon.