Digidexo.com

Hvordan er Vitamin C legges til mat?

Hvordan er Vitamin C legges til mat?

Bondable Form

Vitamin C er oftest lagt til fruktjuicer, sportsdrikke og frokostblandinger. Ved tilsetning av noen vitamin i et matvareprodukt, må vitamin fysiske formen være i stand til å binde med maten i spørsmålet. Prosessen begynner i en kjemisk laboratorium, hvor vitamin C blir omdannet til en væske eller et pulver. Både de flytende og faste former av vitamin har den samme kjemiske sammensetning, men det er noen debatt om hvilken formen er lettere absorberes av kroppen.

Passende intervaller

Når vitamin er i den riktige form, er prosessen overføres til et produksjonsanlegg, der de nødvendige trinn tilsettes til maten. Ved tilsetning av noen ekstra næringsstoffer til et næringsmiddel, er det viktig å få proporsjonene høyre, siden legge over 100 prosent av et vitamin i en enkelt porsjon kan forårsake problemer overdose. Selv om vitamin C er vanskelig å overdose på, kan det skje, så kjemikere teste den kjemiske sammensetningen for å sørge for at proporsjonene er riktige. The Food and Drug Administration må godkjenne tilsetning av vitamin.

Produkt Taste

Selv om vitaminer i sin reneste form har lite smak, er det viktig at tillegg av vitamin til produktet, ikke endrer sin smak, da dette ikke vil være fristende for forbrukere som ønsker de helsemessige fordelene av vitamin C i kjente-smake mat. Når prosessen er fullført, og produktet er klart for forbrukeren, vil den befestede mat eller drikke har et økt antall antioksidanter og enzymer, noe som øker mikrosomale metabolismen og øker immunforsvaret aktivitet.