Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på 1400 kalorier

Hvordan å miste vekt på 1400 kalorier


I hennes bok, "The 90/10 vekt-tap plan," ernæringseksperten Joy Bauer foreskriver kalori planer som strekker seg fra 1200 kalorier per dag til 1600 kalorier per dag. Den 1400-kalori plan, skjønt, er anbefalt for de fleste kvinnelige slankere. Menn har en tendens til å ha mer lean body mass og dermed en raskere metabolisme. Den 1400-kalori plan ikke er for ettergivende, det er heller ikke overdrevent strenge. Altfor strenge diett planer kan føre sine tilhengere til å miste muskelmasse, og muskler er det som gjør en person til å brenne kalorier for å begynne med. Denne planen er overkommelig hvis du fokuserer på kalorier og legge strategier for å kontrollere spisingen din.

Hvordan å miste vekt på 1400 kalorier

•  Finn ut om en 1400-kalori diett er riktig for deg. Dieticians ikke generelt anbefalt denne dietten for menn, som har en tendens til å ha en høyere metabolisme enn kvinner. Hvis du er en kvinne som vet hun har et høyt stoffskifte --- for eksempel, hvis du bruker et høyt kalori teller, men opprettholde en stabil vekt, kan det være lurt å starte med en mer oppnåelig 1600-kalori diett.

Spis mer proteinrik mat enn høy-carb matvarer. En studie fra University of Washington School of Medicine 2005 fant at de som spiser dietter høy i protein føler seg mindre sulten enn de som spiser høy-carb dietter. Kroppen forbrenner proteiner saktere enn det gjør karbohydrater.

Spis mat med høyt fiber og vann vekt. Disse vil få deg til å føle deg mer mett enn andre matvarer. De har også stimulere eliminering, som holder kroppen tømmes. Eksempler på høy-fiber, høy vann matvarer er grapefrukt, jordbær og stekt paprika fylt med brun ris.

sove for syv til ni timer per natt. Folk som sover mindre produserer mindre av hormonet leptin som regulerer appetitten. Du er mer sannsynlig å overspise hvis du er søvn fratatt.

spise et par ganger om dagen, på konsistente ganger. Kvinners helse rapporterer at kvinner som standardisere sine måltider i henhold til en vanlig tidsplan miste vekt raskere enn de som ikke gjør det.