Digidexo.com

Urter som dreper Lice

Lus er parasitter som lever i ulike deler av kroppen som er dekket i hår. De vanligste typene er hodelus, kjønnshår lus - også kjent som krabber - og kroppen lus. De er gråbrun og kan leve i hodebunnen i opptil 30 dager. De lever av fôring på blod og kan vanligvis bli funnet i nærheten av ørene eller bunnen av håret linje nær halsen. Ikke bare har du å bekymre deg for parasitten i seg selv, men også eggene som de lå. Én lus parasitten kan legge opptil seks egg i en enkelt dag. Heldigvis kan du lett bli kvitt lus med over-the-counter medisiner finnes på de fleste stoff butikker. Men hvis du ikke ønsker å bruke kjemikalier, er det mange naturlige urte alternativer anbefalt for å bli kvitt disse skadedyr.

Neem Seed Oil

Ved Universitetet i Kairo, konkluderte professor Abdel-Gaffar fra sin studie at det er en dramatisk reduksjon og eliminering av lus når neem frø olje ble brukt. Neem seedet olje er funnet i neem treet mutter, et tre som er ofte funnet i India. Oljen har anti-bakterielle og anti-parasittiske egenskaper som, når den påføres på hodebunnen, dreper lusen er alle faser slik som egg tilstand, larve og fullvoksen stadier. Neem seedet har en veldig sterk lukt og trenger å bli utvannet. For å gjøre dette, bland 1 ss. av neem frø olje med 1 1/2 ss. olivenolje. La den sitte på hodebunnen din for en time og skyll av med sjampo. Ved hjelp av en lusekam, fjerne døde lus og gjenværende eggene fra hodebunnen. Du kan finne Neem seedet olje på naturlig mat butikker og vitamin butikker.

Rosemary

Rosemary har mange fordelaktige egenskaper, og ett av dem er at det kan virke som et anti-parasittisk behandling. Bernice Krafchik, en pediatrisk hudlege på Toronto Hospital for Sick Children, sier at alt som drukner og kveler parasitten kan arbeide. Mens majones blandinger har aldri vært klinisk testet, legene sier det er et levedyktig alternativ til å bruke butikk-kjøpte kjemiske produkter. Legg ca 3 tbsp.s av bakken rosmarin til 1 kopp majones. Anvende nok av blandingen til tett belegge hodebunnen. Pakk en dusjhette eller plastpose rundt hodebunnen og håret og vente en time. Skyll deretter med sjampo. Bruk en lusekam for å fjerne egg og døde lus. En annen lignende naturlig middel å bruke med rosmarin er olivenolje.

Peppermynte

Hell 3 ts. sitronsaft, 2 ts. av bakken peppermynte og 1 ss. av smeltet smør i en beholder og bland sammen. Du kan øke målingene proporsjonalt for å tjene nok til å dekke hodebunnen og håret. Bruk denne blandingen til håret ditt, og la den sitte i 15 minutter. Sitronsaft fungerer som en sterk desinfiserende og snerpende, sammen med peppermynte, som vil drepe lus. Smør strøk skalp å hjelpe drepe lus ved å kvele dem. Smøret hjelper også løsne grepet at hårsekken kan ha på lus, for å gjøre det lettere å plukke dem ut med en lusekam.