Digidexo.com

Hjem rette for allergier og Bihulebetennelse

Omtrent en av fire mennesker er berørt av noen form for allergi. Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America (AAFA) er det ingen kur for allergier, men de kan håndteres med forebyggende tiltak samt spesifikke behandlinger. Det er også mange hjem rettsmidler og naturlige måter å redusere symptomer på allergi.

Bihulebetennelse symptomer

Bihulebetennelse er en tilstand når inni nesegangene bli betent og hoven. Du kan ha problemer med å puste, ansiktssmerter og hodepine. Bihulebetennelse er ofte forårsaket av forkjølelse, men kan også skyldes en allergisk reaksjon, og bakterier og sopp, ifølge Mayo Clinic.

Bihulebetennelse rettsmidler

Det er mange hjem og naturlig rettsmidler for å hjelpe lindre symptomene på bihulebetennelse. Ifølge mayoclinic.com kan få nok hvile og drikke mye væske være nyttig. Du kan dampe din lomme hulrom ved å sette opp en bolle med kokende vann, sette et håndkle over hodet og lener seg over nøye for å absorbere dampen. Du kan også bruke varm komprimerer til ansiktet ditt, noe som vil bidra til å avlaste noen av ansikts smerter. Sov med hodet hevet for å hjelpe bihulene avløp.

Indoor-Outdoor allergi

Mange av oss er allergisk mot utendørs planter der vi bor. Lokal honning har vist noen lover i å lindre mange allergisymptomer, som løping, kløende øyne, nysing og hoste. Konsumere en liten mengde av lokal honning hver dag i to til tre uker før hoved allergi sesonger begynne å bygge opp immunitet. Denne behandlingen kan være effektiv fordi honning inneholder spormengder av pollen fra de samme plantene som kan forårsake allergi. Dyrt allergivaksinering inneholde disse samme små mengder pollen.

Diverse Allergi

Det er mat, støv, hud og dyr allergier. Ta varsel av maten du spiser som forårsaker dårlige reaksjoner, og eliminere dem. Installer spesielle filtre i ditt hjem for å eliminere innendørs støv og urenheter. Hvis du utvikler hudutslett, sjekk klærne for å se om stoffet kan være ansvarlig.