Digidexo.com

Reiki Gruppe Healing

Reiki healing er en gammel energi healing metode som brukes i moderne tid i en rekke formater --- fra individuelle healing økter til gruppe healing økter og er praktisert av utøvere og mestere likt. Det er fantastiske fordeler med å motta Reiki, og disse fordelene er økt når du mottar Reiki i en gruppe healing format.

Hva er Reiki?

Reiki (uttales ray-tasten) er japansk og betyr universell livsenergi, bokstavelig talt livskraften i universet. Det kan også kalles hvitt lys, helbredende lys, ånd, Gud, kraft eller andre navn. Reiki er mer enn 2500 år gammel og ble gjenoppdaget av Dr. Usui i Japan på begynnelsen av 1900-tallet. Under en sesjon, er Reiki kanalisert av trente utøvere for avslapping, healing og generelle velvære.

Hvem gjør Reiki?

En utøver er rett og slett noen som praktiserer Reiki. Det finnes ulike nivåer av utøvere --- nivå 1, nivå 2, nivå 3 / Reiki mester, og Reiki mester lærer nivå. Nivåene tilsvarer mengden Reiki energi en person har vært innstilt på, eller er åpen for, og kan dermed kanal for healing. For å gjennomføre en økt, må du være minst nivå 1 utøveren. Hvis du ikke er, det er mange steder du kan gå for å få en Reiki innvielsen.

Når Reiki utøvere kommer sammen for å praktisere Reiki gruppe healing, fører en Reiki mester eller mesterlærer vanligvis healing økter. Når de bestemmer seg for å gjøre Reiki gruppe healing, er det et par forskjellige formater å velge mellom.

Hva er en Reiki Share?

En Reiki aksje er en tid for studenter i Reiki å øve på hverandre, for å motta noen veiledning fra lærer og for å støtte hverandre i sine Reiki praksis. I denne gruppen helbredende tid, kan flere Reiki healere arbeide på en Reiki utøver om gangen, og alle kommer til å oppleve mye mer konsentrert healing energi enn i en enkelt økt.

Hva er en Reiki Clinic?

En Reiki klinikk er en mulighet for ikke-Reiki trente folk å motta Reiki fra trente Reiki utøvere, vanligvis for en donasjon. Som i en Reiki aksje, en klinikk tilbyr en sjanse til å oppleve mange forskjellige Reiki healere, ofte jobber med én person på samme tid. En fordel med dette er at en person får oppleve overføring av Reiki gjennom mange ulike healere og også at folk som kanskje ellers ikke kunne ha råd til en sesjon kan motta Reiki til en rabattert pris.

Distant Healing

Det er også ofte Reiki "fjernhealing lister", der folk kan sende inn navn på personer som trenger helbredelse. Det er enda en spesiell Reiki symbol som brukes bare for fjernhealing. Det er store fordeler selv fra denne typen healing langveisfra.

Fordeler

Reiki alene gir mange fordeler; gruppe healing forstørrer sine helbredende egenskaper. Noen av dem er avslapping, lindring av smerte og stress, større innsikt og bevissthet, økte intuitive evner, en følelse av letthet (som om en "byrde" har blitt løftet) og mer.