Digidexo.com

Ting du bør unngå Med Candida

Ting du bør unngå Med Candida


Candida er en gjær som normalt finnes i små mengder i tarmkanalen, i munnen, vagina og rektum. Den vanligste formen for Candida, som vanligvis fører til store problemer når grodd, er Candida albicans. Candidiasis er en overvekst av denne gjær som fører til en utbredt systemisk soppinfeksjon. Denne tilstanden kan påvirke både menn og kvinner.

Candidiasis Symptomer

Det er et bredt spekter av mentale og fysiske symptomer forårsaket av Candida albicans. Noen av disse er tretthet, magesmerter, kognitive vansker, diaré eller forstoppelse, svimmelhet, skrittsopp, ringorm, fotsopp, irritabel tarmsykdom og irritabel tarm syndrom, PMS, depresjon, hukommelsestap og søvnløshet.

Forhold forårsaket av Candidiasis

Thrush er den vanligste formen for Candidiasis, som forekommer i munnen og påvirker både kvinner og menn. Vaginal gjær infeksjoner skje med så mange som 75 prosent av kvinner på ett eller annet tidspunkt.

En kronisk tilfelle av candidiasis kan forekomme i tarmen, forårsaker lekk tarm syndrom. Gjæren blir vilt overgrodde, produsere jordstengler som graver inn i tarmvevet og membran. Dette fører til intense smerter og andre alvorlige symptomer som det frigjør giftstoffer i blodet.

Candida Development

Candida trives i et surt pH miljø og skaper også et surt miljø å vokse. Ved å blande seg med enzymet produksjon av fordøyelses proteiner, fører det til fordøyelse, gass, oppblåsthet, surhet og følsomhet for visse matvarer. Det kan også føre til feilernæring, siden det forstyrrer riktig absorpsjon av næringsstoffer av fermen mat i magen i stedet for å tillate dem å fordøye.

Unngå Candida

En diett endring er best i kampen mot Candida. Personer med Candidiasis vil søthunger, som er den viktigste drivstoff for Candida vekst. Unngå å bruke sukker og kunstige søtstoffer. Bruk naturlige, plantebaserte søtstoffer i stedet slik som stevia og vegetabilsk glyserin produkter. Ikke forbruke raffinert hvitt mel produkter som pasta, kaker, bakverk eller instant og kalde frokostblandinger. Eliminer belgfrukter og nøtter som bønner og erter med tilsatt sukker, som i hermetisk belgfrukter. Unngå tempeh, bønnespirer, kokos, valnøtter, peanøtter og pistasjnøtter også, sammen med meieriprodukter som kulturmelk, ost, rømme, yoghurt og erstatter som søtet soyamelk.

Når begynner en Candida-eliminasjonsdiett, unngå frukt i begynnelsen på grunn av fruktose. Aldri spise tørket frukt, som er mye høyere i naturlig sukker. I stedet spiser lav-sukker frukt som epler, meloner, jordbær og grapefrukt. Unngå hermetisert frukt og grønnsaker, som ofte inneholder tilsatt sukker. Eliminere alkohol, kaffe, svart te, kornbaserte drikkevarer og alle brus - inkludert kosthold.

Ikke forbruke biff, kylling og svinekjøtt som inneholder tilsatt hormoner og antibiotika. Spise frittgående økologisk kjøtt i stedet. Eliminer bacon, pølser, pepperoni og andre salami produkter, siden de inneholder nitritter, nitrater og tilsatt sukker. Også unngå stivelsesholdige matvarer som poteter og deres skins, sopp, agurk skins, hermetisert tomat og supper.