Digidexo.com

Reduksjon av Belly av Diet

Magefett ikke bare anløpe kroppen din image. Belly fett, spesielt den typen dypt inne kalt visceral fett (de brytes rundt abdominal organer) kan gi opphav til en rekke helseproblemer --- hjerte-og karsykdommer, diabetes, brystkreft, selv demens. Redusere magen størrelse er avgjørende for god helse, ikke bare en tomhet søken. Hvis redusere magen størrelse virker som en skremmende oppgave, her er noen gode nyheter. Du kan faktisk spikke bort magefettet med riktig type mat. Her er hvordan du kan spise deg til en trimmer waistline.

Enumettet fett (MUFAs)

Hva er MUFAs og hvorfor er de så effektive i denne magen fett kampanje? MUFAs er en gruppe av sunt fett som er bra for hjertet helse og er fett busters også. Ifølge undersøkelser utført av forskere ved Reina Sofia universitetssykehus i Spania, overvektige mennesker plassert på en enumettet fett diett hindret opphopning av magefett, selv uten ekstra trening. Dette funnet er grunnlaget for den populære Flat Belly Diet, der MUFAs er inkludert i hvert måltid og talsmennene understreket at er hemmeligheten til diett suksess.

Hvilke matvarer inneholder MUFAs? Plenty --- oliven, avokado, nøtter, bønner, frø, mørk sjokolade, soyabønner, flaxseeds og sunne oljer som oliven-og solsikkeoljer. Hva gir dem så mye makt til bust magefett? Forskere påpeker at MUFAs kontroll metthetsfølelse, noe som gjør at du føler deg mett lenger, og dermed kutte ned unødvendig kaloriinntak. De lykkelige resultater? En trimmer midje.

Konjugert linolsyre (CLA)

CLA er en type umettet fett som finnes i kjøtt og meieriprodukter som hjelper deg å miste abdominal fett. Ifølge Mark Stengler of Natural legens Healing Therapies, "CLA hjelper glukose kommer inn i muskelcellene mer effektivt, og dermed hindrer glukose fra å bli omdannet til fett." Så gå videre og nyte kalkun, kylling, kremost, yoghurt, kaffe med fløte --- miste buk fett kan være litt av en mat tur.

Helkorn

Ta med en rekke av hele korn i kosten for å bekjempe flab. Dr. Weil, helse guru sitert en Penn State studie som antyder at hele korn kan hjelpe slankere slippe magefett og samtidig forbedre gode kolesterolet. Bytt ut enkle og raffinerte karbohydrater og erstatte dem med hele korn. Utvalget er bredt og det er mange kreative måter å gjøre dem velsmakende. Eksempler inkluderer bygg, havre, brun ris, bulgur, linser, hirse, spelt, fullkorn frokostblanding og quinoa.

Antocyaner

Det kan ha et langt navn, men det refererer til den fargerike pigment som finnes i frukt og grønnsaker som er full av potente antioksidanter og fett-busting makt. Denne påstanden støttes av en ny studie fra Japan --- antocyaner har betydelig styrke mot fettceller og kan brukes for å forebygge vektøkning.

Sammen med anthocyaniner, frukt og grønnsaker er rike på fytokjemikalier og fiber. Fiber binder med andre matvarer og bidrar til å bære kalorier ut av kroppen din ved å bremse hastigheten på fordøyelsen --- derav følelsen av metthet. Sikt i minst fem gram fiber hver måltid.